Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Brak spłaty rat

MLLC*OKRUCA

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 63564
Login: filip12345
Nick oskarżonego: alpaka35
Powód skargi: Brak spłaty raty
Data zdarzenia: 14.10.2023
Dowody: logi
Opis sytuacji: A więc wymienilem sie zgraczem ja dalem fortunke z tune 4k id on manane type 1  na tune i 250k w rate do 28.10.2023 jest już kilka h po czasie a gracz nie pokazuje sie na serwerze. Pozdrawiam.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Informuje o skardze , nie umiem zrobic  zrzutu ekranu na forum.

1 godzinę temu, Leszek*nt napisał:

Posiadasz aktualnie 53,777$, zatem ile potrzebujesz czasu na zarobienie 196,223$? @alpaka35

No zaraz będzie wszystko dziś 

Bez obaw

55 minut temu, (*Oliwkaa**) napisał:

Mówilem ale ze sam mam do oddania 320k nie mam jak wziąć na to kase i poczebuje tych 250k pozdro

Nie mówiłeś akurat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.