Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza Osinluj

CzajKA

Rekomendowane odpowiedzi

Login: czefoo
Nick oskarżonego: osinluj
Powód skargi:  Oszustwo i chec dorobienia sie przez różne przekręty które osinluj sobie wymyślił 
Data zdarzenia: 8 .01.2021

Dowody:Screenshot_20210108-173016_Discord.thumb.jpg.604aa8052db54b2dd55844b3f7851a16.jpgScreenshot_20210108-173050_Discord.thumb.jpg.92dbbab3d8b4055c3fe3d5da30be41c0.jpg
Opis sytuacji: Ogólnie to tak ja z tym Panem wyżej zrobiliśmy interes ja miałem dac mi bazę a on mi perka i miałem dopłacić 50 k potem napisałem mu ze dam sultana za jego previona oraz te 50 k żeby sobie wliczył zgodził się i transakcja doszła do skutku dzisiaj nagle mi pisze ze chce odzyskac perka za bazę a ja mówię że go sprzedałem a on do mnie ze mam problem a ja mówię mu ze nie bo kazdy dostał to co mial dostać i mi napisał ze napisze na mnie skargę Ogólnie to już 2 sytuacja kiedy osinluj tak robi wcześniej mu darowałem ale teraz to juz przesada nie mam zamiaru tak tego zostawiać
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Screenshot_20210108-173304_Discord.thumb.jpg.335f9d3ea77d4d5f47ab81a5af96db56.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.