Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Banan99

Jasio

Rekomendowane odpowiedzi

Login: migusiek
Nick oskarżonego: @Banan99
Powód skargi: Nie wiem pod co to podpiąć, pisze tę skargę bardziej w celu otrzymania wyjaśnień. Lecz nie ukrywam, że chciałbym dostać unbana przed eventem.
Data zdarzenia: 25.10.2023
Dowody: moja apelacja, nie mogę wkleić linku
Opis sytuacji: dostałem bana na 14dni za niestosowanie się do regulaminu licytacji. Przyjmuję tą karę, lecz nie rozumiem czemu kara nie podlega apelcji. Gracz @Bigposejdon dostał bana za to samo i mu zdjęliście karę.

Pozdrawiam

Nie wiem nawet w jaki sposób się do tego odnieść. Nie mam obowiązku zdejmować nadanych kar, szczególnie że jasno tutaj sytuację określa regulamin motoryzacji. Nie mogę pozwolić jako opiekun działu, aby traktować pobłażliwie osoby łamiące w ten sposób regulamin licytacji, gdyż w takim przypadku więcej osób zacznie go łamać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.