Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na Fleschu*ok (spr. 21.11.2023)

MLLC*OKRUCA

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 63564
Login: filip12345
Nick oskarżonego: Fleschu*ok
Powód skargi: Oszustwo na tune pojazdu 
Data zdarzenia: 22.10.2023
Dowody: logi
Opis sytuacji: A więc gracz Fleschu*ok oglosil ze sprzeda sabre więc napisałem do niego co mu brakuje do ft z tego on napisal ze nitra chyb torowy ma wyscigowy więc ja pomyslałem  ze wsumie fajny projekt sobie dokoncze więc napisalem do niego o cene z tego on napisal 325 ja napisalem 320 i ostatecznie kupiłem za 323,500 gracz Fleschu*ok poprosil mnie zebym go podwiózł na frakcje więc dalem klucz  koledze kolega jezdził ja go zawiozłem lecz gdy wsiadlem do pojazdu nie slyszalem turbo tzn dzwięku  więc myslalem ze to bląd gdy po jechaniu na stacje zobaczylem ze ma bak 75l a nie 150 l nie wiem dokladnie czego mu brakuje jeszcze ale napewno Bak 150L i Turbo V5 pozdrawam
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [25] Fleschu*ok: Informuje o Skardze

Na początek damy czas do 21.11.2023 - będę aktywnie przeglądał jak Ci idzie zarabianie. Jeżeli będzie potrzeba, to wydłużymy czas. W takim razie jesteś zobowiązany do wpłaty 125,000$ na konto ARCON (UID 30077) które wykonasz przez bank w Los Santos. Pieniądze, które zostaną przelane, zostaną przeznaczone na montaż brakujących części. W tym wypadku @(*Oliwkaa**) - nie zbywaj się pojazdu.

15 minut temu, Fleschu*ok napisał:

mam inne sprawy niz twoje marne 125k poczekasz se 30dni i nie ugadasz tego z nikim. pozdrawiam i zegnam

Jeżeli będziesz miał kwotę na koncie, to jesteś zobowiązany spłacić gracza. Oszukałeś go i masz zamiar jeszcze wypisywać takie rzeczy - tak to wyglądać nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.