Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o Skarge na pracownika frakcji - 50cent

KennySlow

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:KennySlow
Nick oskarżonego: @50cent
Powód: jazda swobodna z taksometrem jak ma wyznaczony punkt gdzie ma jechać (kurs z ocean flats na kuriera ls)
Dowody:https://streamable.com/nk65afhttps://streamable.com/ux0qb1
Opis sytuacji: w skrócie po evencie zrespiłem się na sf (ocean flats) wziąłem taxi i poprosiłem taksowkarza o przejazd na ocean docks ls (kurier) więc zaczął kurs zaczeliśmy jechać więc poszędłem zw na przeglądarke i wracam po chwili i widzę że się taksowkarz kieruje w strone lv, kompletnie inny kierunek niż ls więc byłem trochę zdenerwowany i zapytałem się co on robi dlaczego on nie jedzie na ls kazał mi być spokojnym więć nie miałem nic innego do zrobienia i napisać reporta z raporta kazano mi się kierować na forum i pisać skarge na taksowkarza.

Odnosząc się do skargi, uznaję ją za przyjętą. 

Tłumaczyłem dziś na spotkaniu, że nie można nadinterpretować tego punktu natomiast widać, że pracownik w znaczący sposób wydłużył tu trasę. Pracownik zostaje ostrzeżony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.