Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na JohnyMilioner.

MarcinBazuka

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8818
Login: FACEPALM!
Nick oskarżonego: 

JohnyMilioner
Powód skargi: Brak spłaty
Data zdarzenia: 19.10.2023, ~21:40
Dowody: 

ss nr.1 

yy.thumb.png.a53c330c31c0faaf77e278f5fcef3176.png

ss nr.2

kola.thumb.png.89d08b0f7f9622f1a1ffac2ba1aa9280.png

Opis sytuacji: Sprzedałem pojazd Marki Feltzer graczu @JohnyMilioner po wcześniejszym uzgodnieniu za kwote 75k+ auto sentinel. Gracz po przybyciu do urzędu poinformował mnie (co widac na 1 ss), że posiada 70k na obecną chwile i 5k odda do jutra. Do jutra rzecz jasna oznacza następny dzień do maksymalnie godziny 24;00. Jak można się po skardze domyślić, pieniędzy nie oddal do tej pory, lecz to nie koniec przygód. Okazało się, że auto, które mi dołożył do wymiany, stoi na "PP" za kwotę 500$. Gracz unikał odpowiedzi na pytanie brzmiące "dlaczego o tym mnie nie poinformowałes?", twierdził, że musi szybko kończyć grać. Wbił na serwer chwile po tym całym incydencie lecz gdy napisałem do niego udawał głupiego i uciekł z serwera. Po wyciągnięciu pojazdu z PP okazało się, że jest całe rozwalone oraz posiada przebite wszytskie 4 opony {xd}. (SS NR.2}. Dziś ok godziny 11/12 spotkałem gracza na serwerze i napisałem, że jak nie odda pieniędzy do godz. 13"00 to napisze skargę. Zgodził się i z pełnym przeświadczenia zdaniem odpisał, że odda (XD)  {{{{WSZYSTKO W LOGACH, NIE ZAPISAŁO MI SSÓW ...}}}. Jak moża sie domyślić..... kolejny raz nie oddał wieć nie ma co się bawić tylko napisać skargę. JAK MOŻNA BYC TAKOOOM MENDOM?!!! juz nie chodzi o hajs ale no X  D żałosne     
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.45d61d1f69facb0121cc644da11c5c2f.png

51 minut temu, JohnyMilioner napisał:

Nie moglem dolaczyc bylem zajety bardzo przepraszam za 15 minut dolaczę i wszystko do grosza oddam

Ale bede musial jeszcze to zarobic bo mam 1500$

Proszę dać mi z 1h i 30 minut na oddanie pieniędzy zaraz dołączę i zarobię

Zaraz bedzie godzina a Ciebie nadal nie ma xD 

2 godziny temu, JohnyMilioner napisał:

Nie moglem dolaczyc bylem zajety bardzo przepraszam za 15 minut dolaczę i wszystko do grosza oddam

Ale bede musial jeszcze to zarobic bo mam 1500$

Proszę dać mi z 1h i 30 minut na oddanie pieniędzy zaraz dołączę i zarobię

gdzie jest kasa? nawet cie nie ma na serwerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.