Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na <Diesel420>

KrulGieldyWrucil

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3917
Login: daweed666
Nick oskarżonego: Diesel420
Powód skargi: Szkalowanie/Stalking na forum i serwerze 
Data zdarzenia: 20/10/2023 00:16h
Dowody: Ssy na dole
Opis sytuacji: A wiec ten gracz ktory udaje niepelnosprawnego ktorym nie jest juz jakis moment mnie szkaluje na forum i serwerze.. Wczoraj na przecho stanalem niechancy mu na aucie i laga mialem a ten gracz sie zbulerwersowal i zaczal reporty spamic na mnie mozecie zobaczyc z 50 reportow juz na mnie napisal za nic praktycznie.. Druga sprawa na forum mnie wyzywa w skardze na gracza i nie zostal nawet ukarany dowod na dole w ss. Gracz ten mnie wyzywa na forum w grze i to ja dostaje mute na 3dni.. Prosze zrobic cos w tej sprawie bo to juz zaczyna byc smieszne ze tacy gracze psuja rozgrywke na serwerze I gracz @iTrustWyzwalam razem z nim w skardze na mnie prosze ukarac tych dwoch osobnikow bo tak nie ma prawa byc ze typy bezkarnie wyzwyaja na forum i w grze.. Prosze tez sprawdzic Logi w grze gracza @Diesel420bo nieraz takie rzeczy wypisuje ze szkoda gadac..Pozdrawiam i prosze o unmute bo na 3 dni mute jak chlop mnie sam prowokuje na forum i w grze 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Wiadomosc forum wyslana

cejot.PNG

cejot2.PNG

cejot3.PNG

cejot4.PNG

To co robisz jest pomawianie mnie, zostałem tu pomowiony we wszytskim o czym mnie gracz oskarża. Temat osoby niepełnosprawnej został wyjaśniony, wiec nie wiem czemu zmieniasz temat i cały czas o tym piszesz, miales nie wchodzić wiecej na ten temat i w moje sprawy prywatne, a ty to robisz juz kolejny raz z rzędu i mam nadzieje ze konsekwencje tego zostaną wyciągnięte. Jeżeli chodzi o przypadkowe stawanie na aucie to byla to czysta złośliwość i prowokacja na chat lub nieodpowiednie animacje i robienie rzeczy o które prosiłem Cie abyś nie robił. Oczywiscie mam nagranie z całego tego zajścia i było kompletnie inaczej, kolejny raz z rzędu kłamiesz i próbujesz wprowadzić administrację w błąd, mam nadzieje ze zostaną też wyciągnięte z tego odpowiednie konsekwencje. Screeny zostały wyjęte spod kontekstu i to ty do mnie wypisujesz i wyzywasz od malolatow, wysmiewasz sie z mojej ojczyzny ( jestem gorszy bo mieszkam w polsce i zarabiam cebuliony ) Nasmiewasz się także z mojego wieku bo jestem 05 ( apropo Twojego twierdzisz, iż jesteś z 98roku jednak po głosie i zachowaniu mocno w to wątpię, jednakże niech ci będzie, nie wnikam ) Odnośnie twojego muta na 3 dni, kick z serwa, kilka warnow za prowokacje, niestosowne animacje, BK i inne w ciągu 3min byly według mnie jak najbardziej odpowiednie, zresztą nie ja ci je nadawalem tylko kilka osób którzy oceniają twoje zachowanie. Psujesz to ty rozgrywke mi i innym osobą, ciągle do mnie wypisujesz, pomawiasz, niesłusznie oskarżasz, wyzywasz, nieudolnie prowokujesz, prześladujesz i wiele wiele wiele innych za co mam nadzieje zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje. Jutro postaram sie wysłać w mojej skardze wszystkie dowody w których wygasly linki jak i nowe których jest wiele na gracza koziolekmatolek oraz tutaj nagranie na którym gracz " przypadkowo " dostaje kolejne kary serwerowe, warny i kicka z serwa za BK w reportach którymi sam bez powodu spami.20231020_143606.thumb.jpg.b672b6cdce02656d676d5ebf1b21fa50.jpg20231020_143606.thumb.jpg.b672b6cdce02656d676d5ebf1b21fa50.jpg20231020_143355.thumb.jpg.79c51416e3304e0ff6dd4b033f9f40a1.jpg20231020_143422.thumb.jpg.40c281de89a6d7e551769f2d1e16d2e7.jpg20231020_143516.thumb.jpg.bff04e45a7fe018b504d0ca9337415c4.jpg20231020_143538.thumb.jpg.d47b8f4bc3fd60fadfaf74a899e42ed9.jpg20231020_143549.thumb.jpg.f57ef370293d6614814458ad44a2e9e5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.