Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Big_papax / Stefano_

ZbyszeKieliszek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10111
Login: ZbyszeKieliszek
Nick oskarżonego: Big_papax
Powód skargi: Omijanie bana
Data zdarzenia: Aktualnie
Dowody: https://www.youtube.com /watch?v=Nz4Xn-iwp50

Opis sytuacji: Witam! Zaniepokoiła mnie aktywność gracza Big_papax na serwerze dlatego postanowiłem przeprowadzić śledztwo z panem Konopskim @kolinp na ten temat. Gracz Stefano_ ukarany banem miesiąc temu, zamiast go odczekać postanowił powrócić wcześniej. W powyższym materiale przedstawiam na to dowody. + Warto zwrócić uwagę na sposób wypowiadania się gracza Stefano_ i Big_papax, gość wali takie same byki ortograficzne i używa tych samych sformułowań których nikt nie używa typu "yhy" XD.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [165] Big_papax: za tą oponke otworzyłeś puszke pandory >> [165] Big_papax: Informuje o skardze na forum Stefano ! ❤️

Witam ! Tak z miła checia się do tego odniosę a wiec,

to tak zdijecie profilowe jest gracza stefano_ po prostu wziąłem sobie te zdięcie. Akurat te zdijecie wziąłem poniewaz znałem gracza Stefano_ i stwierdziłem ze sie raczej nie obrazi, po za tym sam motyw fotki mi się podoba, a ze nie miałem co wziąć na grafikę to postawieniem ze załatwię to w ten sposób. Rekin420 załatwił mi miejsce w organizacij, a ze organizacija szukała V-liderów zgłosiłem sie,po rekomendacij rekina który ma dosc dobrą pozycje w org, lider zgodził sie na nadanie mi wyższej rangi na okres testowy, po czym i tak nie podołałem. Z reszta lider nie ma oporów nadać komuś wyższej rangi nawet świeżym ludziom, jeśli ogarniania grę i co jest 5 w zarządzie org. Co do ogłoszenia z donutem to był przypadek prawdopodobnie przez to ze iz gracz Zbyszekieliszek wraz z całym znb pisali a także mówili do mnie Stefano, przez co cały czas miałem to w głowie i tak wyszło co do nagrywania telefonem, nagrywałem telefonem , czy to coś dziwnego ze nagrywałem to telefonem , wydaje mi się ze wiele graczy tak robi i nie jestem sam ,widziałem cały ten film i zawarty w skardze , nawet jest porównanie do jakiejś głupiej plamki na ekranie, nie wiem szczerze jak mam się do tego odnieść , mój komputer jest stary i nie ma tylko jednej plamki, z reszta chyba tak się dzieje ze starymi laptopami, czy to już oznacza ze to te same komputery ? Nie rozumiem skoro komputer na którym gram ma być tym samym komputerem co innego tamtego gracza to jakim cudem na nim gram ?, nie rozumiem tego przecież nie mogą być to dwa te same komputery, jak miałem zmienić serial komputera ? Ban jest na komputer z tego co mi sie wydaje, wiec jakim cudem mam grac na tym samym komputerze co gracz który dostał bana. To wychodzi na to ze gram na tym samym lapku na ktorym inny gracz dostal bana, mając na 100 % inne seriale itd bo inaczej chyba bym nie wszedł sobie na server,Nie rozumiem . Co do bindów nigdy nie wysłałem po zabiciu kogos łatwo lub wracaj na spawna co do pojawienia sie mnie na dm to nie wiem czemu to jest nie normalne ale grałem z graczem rekin420 który mnie namówił na pujscie na dm.

Już pomijając problemy Stefano - czyli tobą ze składnią zdań, które wyżej wymieniłem i które można zobaczyć w mojej poprzedniej ukrytej skardze na ciebie za teleportację, odniosę się do reszty twoich "argumentów".

Zdjęcie profilowe wziąłeś od Stefano, bo jest twoim znajomym. Ale dlaczegóż postanowiłeś zamazać jego nick, żeby nie nikt cię z nim nie powiązał skoro to nie Ty? Przecież nie zostałbyś ukarany za samo zdjęcie, a wyszło na to, że chciałeś coś ukryć.

Poważnie? Prześmiewczo napisałem, że Rekin420 ma wysoki autorytet w Dark Moon, ale bądźmy poważni. Nikt nie dostaje takiej rangi mając 10h na serwerze, nawet jeżeli poleci tą osobę wielki Rekin420. Na pewno jeżeli takowa rekrutacja się odbyła, było o wiele więcej kandydatów z dłuższym stażem w organizacji niż 2 dni. Dziwne, że akurat osoba która jest tak podobna do Stefano, nagle pojawia się w tej organizacji, i zajmuje jego miejsce.

Aj tam, taki przypadek że zapomniałem jaki mam nick na tym koncie i wpisałem nick z prawdziwego konta. No co się czepiasz, zapomniałem swoje imię i wpisałem te co mi "wmówili" XD.

Tak, to coś dziwnego że siedzisz przed lapkiem i nagrywasz telefonem swoją rozgrywkę. Fajnie że mając 15h na serwerze wiedziałeś o wszystkich bugach na DM i akurat wtedy gdy próbowano jeden na tobie wykonać wyjąłeś telefon i zacząłeś to nagrywać.

No masz identyczne plamki i identyczną klawiaturę co Stefano. Chyba macie ten sam model laptopa, w takim samym stanie rozkładu. Nie będę tłumaczył jak grasz na tym samym laptopie, bo administracja raczej wie, ale jakby co mogę napisać w wiadomości prywatnej w jaki sposób to dokonać.

Co do bindów, pisałem że w stylu "łatwo, wracaj na spawna" a nie że łatwo, wracaj na spawna. Problemy z dedukcją?

A do to twojego pojawienia się na dm odniosłem się wystarczająco na filmie.

Ps: pisałem to w oczekiwaniu na burgerka, właśnie idę jeść, życzę wszystkim czytającym dobrej niedzieli i końcówki soboty 🙂

Po 1 nie wiesz jak jest w tej organizacji wiec nie możesz się o tym wypowiadać , jeśli masz jakieś pytania odnośnie tych spraw zapraszam pisz do lidera nie do mnie, po drugie zamazalem ten nick bo nie chciałem mieć czyjegoś nicku na avatarze to chyba nie jest trudne do zrozumienia, Twój tok próby wrzucenia mnie na bana opiera się tylko na systemie poszlakowym nic więcej, skąd wiesz ze te komputery są takie same ? Dotykałes ich ? Oglądałeś z każdej strony? Nie, bazujesz tylko na jakimś marnym wycinku z nagrywania, tak naprawdę nic na mnie nie masz, równie dobrze mogłeś coś dorzucić od siebie do tych nagrań, szczerze mam trochę gdzieś te twoja skargę. zajmij się swoją grą a nie co chwila tylko walisz skargami na ludzi, na lewo i prawo. Siedź dalej se na tym dm i tam katuj, bo póki co mam tylko wrażenie jakiegoś chorego stalkingu z twojej strony, nie mam nic więcej do dodania i czekam na odpowiedz administracji

Nie mam żadnych pytań o sprawy organizacji, nie wiem skąd to wywnioskowałeś.

Wstaw zdjęcie laptopa skoro to nie ten sam 😘

Nie piszę skarg za byle gówno. Napisałem bodajże 5 skarg przez 3 lata mojej gry na serwerze... (z czego 2 na ciebie). Tu zaś są uzasadnione obawy o omijanie bana. 

Ps, jaki zaś stalking XD mam tylko informacje które sam udostępniłeś.

17 minut temu, Klocuchan napisał:

Jak w grze mieliscie sie znac jak dostal perma przed tym jak konto stworzyles xDDD | Prosze bez pkt

Konto na forum to nie to samo co konto w grze, w grze konto mam dłużej 😁, ale to już chyba nie jest wasza sprawa, Dlatego lepiej dowiadywać się czegoś wcześniej niż rzucać oskarżeniami. Czekam na odpowiedz ze strony administratora nie będę podejmować więcej dyskusji

18 godzin temu, Big_papax napisał:

Zajebiście że skarga stoi 3 miechy. @Klocek masz coś zamiar z tą skarga zrobić czy dalej omijać ją wielkim łukiem ?

Bardzo chciałbym ją rozwiązać, ale nadal oczekuje na odpowiedzi, które może udzielic mi tylko administracja RCON.

Konto oskarżonego korzysta z tego samego adresu IP, jak Stefano_, gracz ten dostał bana 14 września, po czym 4 października pojawia się konto Big_papax, co daje nam słuszne podejrzenia, że jest jedną i tą samą osobą, a używa multikonta, aby nie musieć spłacać długów i apelować od kary za wykorzystywanie błędów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.