Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Włamanie na konto

Krychuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś w nocy grałem do godziny 4 i odstawiając KAZDE auto na przecho poszedłem spać. Od godziny 13 do godziny 17 30 byłem poza domem, z kolegami i tylko rano zajrzałem na serwer i wszystko było wporzo. Po wejściu do gry wieczorem pojazd sułtan stał na pp za złe parkowanie - 200$ ostatni kierowca? Nic bardziej mylnego. Krychuuu. Godzina? 16 30 coś. Auto z przodu roztrzaskane i na parkingu policyjnym w dodatku ktoś na moim koncie nim jeździł o godzinie 16, gdy ja byłem poza domem. Dodam że niedawno zmieniałem hasło. Pozdrawiam. 

Porada na przyszłość, jeśli auto trafia na Parking Policyjny z powodem innym niż utopienie to pisze kto wystawiał auto na Parking Policyjny. Polecam zgłosić się do tego pracownika SAPD/SARA, ponieważ mają obowiązek zrobić SS pojazdu przed jego odholowaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.