Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Utrata kilogramów na sweeperach

xzgrywson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dzisiaj, niecałe 20 minut temu zostałem rozłączony z serwera podczas pracy na sweeperach. Niestety utraciłem moje ciężko uzbierane kilogramy i czas który na to poświęciłem. Pracowałem 2 godziny i zebrałem przy tym lekko ponad 1k kg. Czy istniała by możliwość sprawdzenia logów przez administracje i ewentualny zwrot zarobionej gotówki ? Niestety nie mam żadnych dowodów  gdyż niefortunnie wysłałem je złej osobie, po czym je usunąłem zapominając że mam już nadpisanego ss'a, lecz wydaje mi się że logi wyjaśnią sprawę. Napisałem również propozycję w tej sprawie. 

Pozdrawiam xzgrywson

Witam, ciężko mi to napisać, lecz niestety nie odzyskasz swoich utraconych kg. 

Jeśli utraciłeś w tamtym momencie połączenie z serwerem to jedyne co możesz to się nie zrażać i pracować dalej. Na Twoim miejscu bym sprawdził co było przyczyną utraty tego połączenia, żeby ten problem się nie ponowił. 

Pozdrawiam 

1 godzinę temu, WoLLoW napisał:

Witam, ciężko mi to napisać, lecz niestety nie odzyskasz swoich utraconych kg. 

Jeśli utraciłeś w tamtym momencie połączenie z serwerem to jedyne co możesz to się nie zrażać i pracować dalej. Na Twoim miejscu bym sprawdził co było przyczyną utraty tego połączenia, żeby ten problem się nie ponowił. 

Pozdrawiam 

Jesteś z administracji że podejmujesz takie decyzję ? Po co nabijasz te puste posty bo nie rozumiem. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.