Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na nsanee.

peperonias

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 28274
Login: peperonias
Nick oskarżonego: @nsanee.
Powód skargi: Moje niedopatrzenie ile daje.
Data zdarzenia: teraz
Dowody: ⓘ Trwa przetwarzanie wymiany...
ⓘ Oddałeś:
  -- Gotówkę: 780,000$
  -- Pojazd: Premier (ID: 8574)
ⓘ Otrzymałeś:
  -- Pojazd: Flash (ID: 6204)
✔ Wymiana zakończona sukcesem.

Opis sytuacji:  Witam, pomylily mi sie ceny zamiast dać 380k dałem 780k w trade za flasha 6kid którego własnie zakupiłem, nsane wykorzystał moje niedopatrzenie. Gadałem w tym czasie z nim na discord, nic mi nie powiedzial że daje za dużo, po wymianie zaczął krzyczeć że jestes głupi. Żądam o zwrot 400k. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  1956296901_Zrzutekranu2023-10-13225308.jpg.a2f0a45d2ac3cdf15e17697605bcb21e.jpg

Teraz, semyaaza napisał:

@peperoniasposiadasz jakiś dowód, że proponowałeś 380k za pojazd i nsanee. się na to zgodził?

Niestety niezbyt, gdyż gadaliśmy wtedy na discord, lecz może być jakiś świadek choć w to wątpię 
- Pisałem z nsane na pm i sam mi powiedział że raczej mi to odda

Zatem @nsanee.jesteś zobowiązany oddać przypadkowo wysłane pieniądze (400k) do gracza peperonias (UID 28274). Przelew możesz dokonać bezpośrednio do gracza lub poprzez bank w Los Santos. Widzę, że masz przy sobie gotówkę, więc czas na przelanie to 24 godziny.

Natomiast @peperoniasupominam Cię, abyś sprawdzał dokładnie co akceptujesz w transakcjach.

Teraz, semyaaza napisał:

Zatem @nsanee.jesteś zobowiązany oddać przypadkowo wysłane pieniądze (400k) do gracza peperonias (UID 28274). Przelew możesz dokonać bezpośrednio do gracza lub poprzez bank w Los Santos. Widzę, że masz przy sobie gotówkę, więc czas na przelanie to 24 godziny.

Natomiast @peperoniasupominam Cię, abyś sprawdzał dokładnie co akceptujesz w transakcjach.

image.png.13004af0e55ee545af541302780682db.png
Witam, gracz nie chce odmiany, a ja nie chcę tego premiera. 

3 minuty temu, nsanee. napisał:

image.png.13004af0e55ee545af541302780682db.png
Witam, gracz nie chce odmiany, a ja nie chcę tego premiera. 

Mogłeś mi wcześniej powiedzieć że nie chcesz premiera, nic nie powiedziałeś zatem wcześniej że go nie chcesz, to skąd ta szybka zmiana ?

2 minuty temu, semyaaza napisał:

Napisałeś, że oddasz pieniądze zatem nie rozumiem. Odmiana czy oddanie pieniędzy? Proszę się zdecydowac.

Ja chce po prostu odzyskać swoje pieniądze.

1 minutę temu, nsanee. napisał:

Odmiana.

Niezbyt sie zgodze na odmiane, gdyż flasha chce sobie zostawić na razie.

1 minutę temu, peperonias napisał:

Witam, z @nsanee.wspólnie zgodziliśmy się na odmianę. 

W takim razie skoro oboje jesteście za odmianą to jesteście zobowiązani do odmiany. Daje Wam czas 72 godzin. W przypadku wcześniejszego spełnienia owego warunku poinformujcie mnie w odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.