Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Johan

kolejarzXD

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 73946

Login: BigPosejdon

Nick oskarżonego: Johan

Powód skargi: oszustwo na tune pojazdu

Data zdarzenia: 12.10.2023

Dowody:  -------     https://www.xbox.com/play/media/Kz55kEvbbs     -------- Proszę obejrzec film trwa około 2 min bo przyciąłem go

Opis sytuacji: Napisał do mnie Johan i mowil ze sprzeda mi Eurosa z full wizu. A czytając regualmin serwera mozna przeczytac że do full wizu wlicza się każdy możliwy do zamontowania komponent czyli lampy i licznik także, a ten pojazd oewgo tuningu nie posiadał.        Gracz także napisał, że już wiecej z wizu nie da sie nic zamontowac a body nie ma 

Więc Braki to Body, licznik, światła

Dowody na poinformowanie o skardze: @Johan

Witam, ogolnie to chcialem odniesc sie do zarzutow mi danych. Na serwerze jak wejdziesz w informacje w pojazdu na gieldzie to jest zakladka wizualny i tam pisalo full tune dlatego tym sie kierowalem jezeli chodzi o cene pojazdu to 100k za takiego eurosa to nie jest przeplacanie w zasadzie jezeli mialby swiatla i inne duperele i cenowo byloby np 200k lub wiecej no to wtedy mozna by bylo to traktowac jako scam. Jednak tez nie pokazales do konca calej historii usunales z filmu moment w ktorym pisalem ze mozemy sie odmienic sie co moze sugerowac ze chcesz pokazac mnie w zlym swietle i ze zrobilem to specjalnie zeby oszukac ciebie lub kogos innego na hajs. Poza tym pojazd byl na gieldzie jak i na forum kategoria pojazdy i miales tam cale info pozdrawiam
image.png.3efcc59301358f7978050e05d570b5af.png

Nie widziałem twej wiadomości dotyczącej wymiane, a więc nie wiedziałem co zrobić, więc napisałem skargę. Potem gracz Johan napisał mi znów o wymianie, lecz było już za późno bo napisałem skargę.

A jak czytałem regulamin to widze że pojęcie ,,Full Wizu'' oznacz cały możliwy tune wizualny w tym body + wszystkie możliwe do zamontowania komponenty.

A ty mi powiedziałeś że to full wizu wiec obliczyłem, że posiada te rzeczy i wartosc wyszla pojazdu mi okolo 110/120k, bo 60k salon + body okolo 85k + licznik i lampy to razem 110k

Myślałem że cena 100k jaką gracz zaoferował za full wizu jest dośc dobrą ceną, więc bez zawachania zgodziłem się odrazu.

Jezeli full wizu ma dla ciebie takie znaczenie to ciezko uwierzyc zeby 100k za eurosa z setem 3.1 bodykitem i poszerzkami to byla dobra cena uwazam patrzac na to jak znasz sie na cenach to chciales kupic go i zarobic na nim. Mozna wtedy bylo ciebie posadzic o zakup pojazdu o wartosci o WIELE mniejszej ceny niz jest to dozwolone i zarobic ponad 100% za tyle ile bys go kupil.

Godzinę temu, Johan napisał:

Jezeli full wizu ma dla ciebie takie znaczenie

Nie dla mnie tylko tak czytałem w regulaminie a euros na body i liczniku i światłach najtańszych jest warty 110-120k a 100k wydawało się dobra ceną za taki tune, a po zakupie i tak brakowało body, świateł, licznika.

Zobaczymy jak administrator powie, kto tu oszukał pisząc pijęcie Full Wizu

A nie wiem jak ty, bo ja regulamin czytam

fakt moj blad ze nie przeczytalem regulaminu nieznajomosc prawa szkodzi lecz nie oscamowalem cie cenowo poniewaz wszystko sie zgadza a co do twojego zdania ze czytasz regulamin to chyba nie dokonca prawda poniewaz w regulaminie pisze ze body nie wlicza sie w full wizu jak teraz widze. Pomylilem sie jesli chodzi o nazwe tunningu ale nie cenowo jezeli chodzi o cene wszystko sie zgadza i jesli  uwazasz ze 100k to dobry deal za te wszystkie full wizu co mowiles to powinienes mi zwrocic uwage a nie kupywac pojazd bo to by bylo zanizanie ceny i lalamanie regulaminu serwera 

19 godzin temu, Johan napisał:

body nie wlicza sie w full wizu 

Skoro się nie wlicza to nie wlicza okej, ale Euros na max silniku i secie warty okolo 110-115k bo z max silnikiem schodzą po 80-90k wiec 100k była dość spoko cena za eurosa na full wizu ale jednak full wizu nie miał bo brakuje licznika i świateł. Wszystko jest na filmiku.

W związku z tym, @Johan powołując się na punkt regulaminu;

Pełny Wizualny (FV/Full Visual) - pojazd, który posiada zamontowaną każdą z części wizualnych dostępnych dla pojazdu, bez względu na ich cenę czy poziom, wliczając w to każdy możliwy do zamontowania wizualny komponent pojazdu w warsztacie wizualnym. Do tej definicji należy wliczyć wszelkie dodatki wizualne dostępne w warsztacie komponentów. Nie dotyczy Bodykitów, wariantów, tablicy rejestracyjnej oraz rozmiaru felg

Jesteś zobowiązany do przelania 70.000$ na konto @BigPosejdon (koszt. kolorowych świateł oraz licznika).

Widzę, że posiadasz wymaganą kwotę na koncie, dlatego wyznaczam 24h na przelanie 70.000$ na konto gracza @BigPosejdon przelej je bezpośrednio do niego, bądź jeżeli nie znajdziesz go na serwerze w tym czasie, przelewu dokonasz poprzez bank w Los Santos wykonując go na UID 73846.

Jak to zrobisz poinformuj mnie tutaj za pomocą odpowiedzi do tej skargi.

@Mixsu

17 minut temu, Mixsu napisał:

bez względu na ich cenę czy poziom,

Przypomnę, że body kita także euros nie posiadał.

18 minut temu, Mixsu napisał:

wliczając w to każdy możliwy do zamontowania wizualny komponent pojazdu w warsztacie wizualnym.

A body jest to element wizualny

No dobra tylko juz na poczatku mowilem ze jezeli cos nie odpowiada to mozna bylo sie odmienic nawet wyslalem screena i moge jeszcze raz z data i godzina . Jak widzialem w bazie pojazdow bigposejdon sprzedal pojazd euros to czemu mam oddawac pieniadze jak nie juz ma tego pojazdu dlaczego mialbym oddawac pieniadze jako donate do auta ktorego nie posiada, z tego co slyszalem to nie mozna sprzedawac pojazdu w trakcie skargi o oszustwo na pojezdzie . Poza tym mowisz mi ze musze oddac az 95k za te auto ktore mu sprzedalem w cenie 100k to wytlumacz mi jak euros z max silnikiem jakims setem oraz przyciemnieniem szyb gwintem czy tam bez mial miec wartosc 100k? Takze jeszcze raz podreslajac bigposejdon sprzedal to auto podczas skargi.
mta-screen_2023-10-12_15-13-34.thumb.png.71fa0484806ed0dc6d09b723e0c3a1c5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.