Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Tubas

scnnjZ

Rekomendowane odpowiedzi

Login: scnnjZ
Nick oskarżonego: @Tubas
Powód skargi: ZPJ za wyprzedzenie owego administratora.
Data zdarzenia: 23:40 11.10.2023
Dowody: https://imgur.com/a/Sai5iUK
Opis sytuacji: Tak jak widać na wyżej załączonym filmiku. Wyprzedzając pojazd zbyt dynamicznie zmieniłem pas, bo akurat piłem i butelka mi lekko zasłoniła ekran, lecz pojazdu nie przytarłem ani troszkę. Na filmiku widać, że Tubas celowo wjechał w barierki, bo do żadnego zderzenia pojazdów tak jak wspominałem wyżej nie doszło. Próbując się porozumieć w celu zdjęcia nadanej kary otrzymałem odpowiedź od Tubasa, iż za darmo by mi kary nie nadał, a po obejrzeniu odpisuje mi "u mnie wyglądało to jak taran dlatego zostałeś ukarany, to ze wyglądało to inaczej u ciebie to co innego" (sam podsumował, że jednak kare nadał za darmo). Posiadam również drugiego klipa, który był z 50 sekund przed tym zdarzeniem, jak zjeżdżał z trawy i zajechał drogę osobie jadącej trasą.

Kara z mojego punkt widzenia została nadana prawidłowo. Jechałem prawym pasem na autostradzie w tym samym momencie pojawiłeś się Ty po mojej lewej stronie i momentalnie zjechałeś na prawy pas tym samym uderzając w mój pojazd tylną częścią swojego pojazdu powodując uszkodzenia oraz późniejsze wypadnięcie z drogi. Tak jak napisałem u Ciebie to wyglądało tak jakbyś nawet mnie nie dotknął, a u mnie zostałem wręcz staranowany oraz zepchnięty z drogi. Nie nadałbym kary gdyby nic się nie wydarzyło tak jak napisałem do Ciebie w wiadomości prywatnej na serwerze. Nie posiadam nagrania, ponieważ nie nagrywam nieprzerwanie swojej rozgrywki. 

Nie mam nic więcej do dodania, czekam na odpowiedź RCON.

Rozumiem, że takie sytuacje się zdarzają, lecz uważam, iż jest to trochę dziwne, że po tak długim czasie dopiero uderzyłeś w barierkę, bo będąc już przed tobą twój pojazd dalej jechał prosto co możemy zobaczyć po załączonym zrzucie ekranu. 

Nie będę robić dalej zbędnego spamu, więc również czekam na wypowiedź RCON.

Zrzut ekranu 2023-10-12 002303.png

Faktycznie u gracza nie widać, aby staranował radiowóz. Faktycznie gracz zajechał nieostrożnie na prawy pas, ale skoro z jego perspektywy nikogo nie staranował to nie miał prawa wiedzieć co się stało z perspektywy oskarżonego. W tej sytuacji karę unieważniam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.