Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Hiroszek

AK47

Rekomendowane odpowiedzi

Login: proxu365
Nick oskarżonego: @Hiroszek
Powód skargi: Gracz nie chce cofnąc transakcji Data zdarzenia: 06.01.2021 (ok. godziny 22:40)
Dowody:

Spoiler

mta-screen_2021-01-06_22-48-34.thumb.png.8abb6ff1b85d1d7260269c54668b8034.png

Opis sytuacji: To tak, kupiłem warsztat wizualny w LS, od Hiroszka w raty dając (300k + 600k rat) po przeanalizowaniu, nie jestem wstanie tego spłacić dlatego chciałbym się odmienić (Brak czasu na gre//sprawy prywatne).
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Hiroszek

Nie zostałem poinformowany o skardze, aby wymiana nastąpiła muszą zgodzić się dwie osoby - pisaliśmy na discordzie - zgodzę się na odmiane gdy zapłacisz mi 40k (dziennie - zależnie ile sprawa będzie trwała) zadośćuczynienia (zarobiłbym więcej przez ten czas ale niech będzie moja strata..). Jeżeli każdy by miał tak robić to bym oferował 5kk w raty dla tunera mechanicznego i na następny dzień pisał o zwrot - czysty zysk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.