Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Opis frakcji San Andreas Road Assistance

Kanashimo.

Rekomendowane odpowiedzi

qPelIhc.gif

M3o7SmR.png

Witam, z tej strony Trainee @Kanashimo. z redakcji Project News. W tym artykule dokładnie opiszę Wam serwerową frakcje San Andreas Road Assistance. Po tym jakże krótkim wstępie przejdźmy do artykułu.

PA0Cack.png

Każdemu z nas zdarzyło się utknąć na pustkowiu z zepsutym samochodem z powodu awarii silnika. Gracze są bardzo pomocni, ale nie zawsze, są blisko nas, w tym momencie pojawia się nasz ratunek, pracownik frakcji SARA z lawetą, która przetransportuje nasze auto do najbliższego warsztatu, a to wszystko za symboliczną opłatę. Pamiętajmy, że ulice w stanie SA nie są niezniszczalne, to właśnie dzięki Road Assistance możemy cieszyć się dobrym stanem dróg.

XGwBbve.png
Przedstawiam wam listę i opis pojazdów frakcyjnych stworzoną z pomocą pracownika @czeslawmuwi.

W9n6LeP.gif

Laweta
To podstawowy pojazd, który służy do przewożenia aut graczy, do mechanika lub na stację paliw. Wykorzystujemy ją na co dzień.

O76QCPE.gif

Premier, Rancher Long i Crown Victoria
Pojazd patrolowy dla pracowników, przeznaczony do patrolowania, jak i dostarczania zestawów naprawczych oraz akumulatorów.

DvJ11Ie.gif

Huntley
Przeznaczony dla osób na stanowisku szkoleniowym oraz jako jednostka patrolowa.

WmMValt.png

Rancher Long (Biały)
Przeznaczony dla pracowników z najwyższą ilością minut przepracowanych podczas tygodnia rozliczeniowego.

pmhzgMY.gif

Sultan i Scout
Są to jednostki przeznaczone tylko i wyłącznie dla zarządu frakcji, są używane do egzaminów oraz jako pojazd patrolowy.

pHvJGUd.gif

Burrito i Utility Van
Pojazd budowlany wykorzystywany do wyjazdów naprawy nawierzchni asfaltowej lub innych napraw infrastrukturowych.

vgC1HDp.png

A teraz krótki wywiad z pracownikiem frakcji SARA.

K: @Kanashimo. | M: @Mizshift

K: Witam, z tej strony Trainee Kanashimo. z redakcji Project News. Chciałbym zadać ci kilka pytań, jesteś gotowy?
M:
Witam, Inspektor Mizshift z SA Road Assistance! Oczywiśćie, jestem gotów.

K: W jakich frakcjach byłeś przed dołączeniem do Road Assistance?
M: Przed dołączeniem do SARA, byłem jeszcze w SATC oraz SAFD, lecz w SAFD tylko na akademii, bo stwierdziłem, że ta frakcja jednak nie jest dla mnie.

K: Co spowodowało, że dołączyłeś do frakcji SARA?
M:
Dołączyłem do frakcji za namową kolegi, spodobało mi się i tak już pozostało.

K: Ile łączenie czasu spędziłeś na służbie?
M: Łącznie ile spędziłem czasu ciężko mi określić, bo jest to bardzo długi czas. Ogólnie we frakcji jestem teraz kilka miesięcy po powrocie.

K: Jaką rolę aktualnie pełnisz?
M: Aktualnie pełnię funkcję Inspektora w SARA może uda mi się powrócić na moje byłe stopnie, jakimi były Szkoleniowiec oraz Egzaminator. Posiadałem te stopnie, lecz odszedłem z frakcji i po powrocie niestety nie otrzymałem ponownie szansy na otrzymanie funkcji pobocznych, mimo że pełniłem obie funkcje bardzo długo.

K: Mówiąc ogólnie, czy praca we frakcji to trudne zadanie?
M: SARA jest bardzo łatwą frakcją odpowiedzialną za świadczenie pomocy, kiedy dochodzi do kolizji, wypadków drogowych, jak również jesteśmy odpowiedzialni za naprawę nawierzchni asfaltowej i lamp drogowych. Do trudnych frakcji zaliczyłbym SAFD oraz SAMD.

K: Jakie zgłoszenia otrzymujecie najczęściej?
M:
Najczęściej przychodzą do nas zgłoszenia o pomoc w przewiezieniu pojazdu na mechanika, pomoc w przetransportowaniu pojazdu z domku do domku oraz o łatanie dziur.

K: Tak jak wcześniej powiedziałeś, pełniłeś funkcję szkoleniowca, jak bardzo odpowiedzialna jest to rola?
M:
Jest odpowiedzialna z racji, iż przygotowuje się nowe osoby we frakcji, żeby podczas pełnienia służby były pewne siebie. Gdy mają jakiekolwiek pytania, musimy pomóc im jak najlepiej. Pod koniec przygotowuje się osoby do egzaminu końcowego, robiąc szkolenia z wszystkiego, czego dany pracownik sobie zażyczy.

K: Czy dobrze współpracuje ci się z kolegami/koleżankami podczas służby?
M:
Współpraca z pracownikami frakcji jest okej. Są pewne osoby, które trzeba często pouczać, bo robią pewne rzeczy źle, lecz mi na tę chwilę współpracuje się bardzo dobrze.

K: Z tego, co wiem, jesteś pracownikiem stacji kontroli pojazdów, opiszesz, co to dokładnie oznacza?
M:
Tak jestem pracownikiem SKP. Jestem osobą odpowiedzialną za sprawdzanie stanu technicznego pojazdów. Moją decyzją jest zależna czy pojazd może legalnie poruszać się po drogach, czy też nie.

K: Gdyby pojawiła się taka opcja, zdecydowałabyś się na posadę w zarządzie?
M:
Gdyby tylko pojawiła się taka opcja, zgodziłbym się chętnie na posadę w zarządzie. Aktualnie jestem w zarządzie organizacji Hotel California.

K: Dobrze, ode mnie to tyle. Bardzo dziękuje za wywiad! Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
M:
Chciałbym pozdrowić cała organizacje Hotel California oraz frakcje SARA.

iZBhlZz.png

DT8sLPY.gif

6ol56w0.gif

J7ig3rr.gif

Bardzo dziękuje za przeczytanie mojego artykułu. Mam nadzieje, że się podobało, bo włożyłem w to dużo czasu i serca. Miłego!

NFAS945.png

Dla Redakcji Project News:

KxluwnH.png4mrbOpo.png8gFaqgu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.