Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wjazd na chatę - Keicam.

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

8rARgzs.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Reporter @_PeMaR_ z redakcji Project News.
To artykuł z serii "wjazd na chatę", w której przepytuje graczy o wszystko i o nic o nieruchomościach. Dzisiejszym gościem będzie @Keicam., zapraszam.

Gzqqb1L.png

G: Gość wywiadu - @Keicam.   R: Redaktor @_PeMaR_ z Project News

R: Witam, z tej strony Redaktor @_PeMaR_ redakcja Project News
G:
Witam serdecznie.

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat Pana/Pani posiadłości i rzeczy związanych z nieruchomościami?
G:
Tak, jak najbardziej.

R: Jaki masz domek w posiadaniu i gdzie on się znajduję?
G:
Posiadam mały dom z podjazdem, który znajduję się w Los Santos, w dzielnicy Richman.

R: Czy jest to twoja pierwsza posiadłość, czy już miałeś inne nieruchomości?
G:
Nie jest to moja pierwsza nieruchomość, ponieważ miałem już kilka domów przed tym.

R: Co to za nieruchomość, ile kosztuje doba i co się znajduję na placu, może jakieś ciekawostki?
G:
Jest to dom z podjazdem i tarasem na panoramę całego Los Santos, doba wynosi 250$.

R: Ile to jest wart?
G:
Nie jestem w stanie wycenić tego domu, nie zastanawiałem się nad tym.

EDRRQIF.gif

R: Dlaczego akurat ten dom, a nie inny?
G:
Wybrałem ten, ponieważ mój samochód się ładnie tutaj prezentuje.

R: Czy sąsiedzi są fajni w okolicy?
G:
Nie miałem okazji się zapoznać z sąsiadami.

R: Polecasz kupić innym osobom dom w tej okolicy, gdzie znajduję się twój?
G:
Jak najbardziej polecam kupić tutaj dom, są tu piękne widoki na całe Los Santos i polecam tę okolicę wszystkim.

R: Jaka jest twoja wymarzona posiadłość?
G:
To byłaby jakaś willa albo tuner też by był bardzo fajnym rozwiązaniem.

R: Co byś zmienił w nieruchomościach, są jakieś braki w całym tym systemie tutaj na serwerze?
G:
Dodałbym możliwość modyfikowania domu, na przykład, aby można go było pomalować lub dodać jakieś drobiazgi.

R: Jest jakaś nieruchomość w San Andreas, której nie ma aktualnie na serwerze, ale chciałbyś, żeby była ona dodana?
G:
Nie ma takiej posiadłości.

R: To tyle, dziękuje za wywiad i życzę miłego dnia!
G:
Dziękuje, również życzę miłego dnia.

FLNM18Z.gif

8eybfgF.png

Dla redakcji Project News:
187183382_pemarplakietka.png.32cec889297315f51ef174832c88985b.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.