Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na <Kosiara17cm i Kamilky2005>

KrulGieldyWrucil

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3917
Login: daweed666
Nick oskarżonego: Kosiara17cm i Kamilky2005
Powód skargi: Wjechanie we mnie jak wystawialem pojazd na gielde i nie zaplacenie za mechanika i wystawianie 
Data zdarzenia: 06/10/2023 gdzies kolo 18h30h
Dowody: Moge podeslac link jak tutaj mozna 
Opis sytuacji: A wiec wjechalem pojazdem manana DTM aby wystrawic pojazd zaplacilem zaczynalem jechac zeby wystawic a gracz @Kosiara17cmWjechal we mnie i uszkodzil mi pojazd niestety nie mam dowodow bo nie nagrywalem.. Zaczalem jechach na mechanika cofalem i ich rozjechalem
A co do gracza @KamilKy2005To udaje niepelnosprawnego umyslowo mam paru graczy co potwierdza ze na gieldzie do 200k udawal niepelnosprawnego zeby kupic auta jak najnizszej cenie ze on sie nie zna itp a dzisiaj mam clipa jak normalnie rozmawia trzeba zapytac sie graczy czy ktos ma clipa jak udaje niepelnosprawnego i gada rzczy typu ze ma chora siostre itp moze ma w logach to jak to gadal. A wiec chcialem sie zapytac czy cos mozna z takim graczem zrobic ?

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Moge clip gdzies wrzucic tylko nie wiem czy tu mozna link podeslac

https://www.tiktok.com/@fullgambling/video/7286892325840735520?lang=fr Na tiktoka wstawilem tutaj Gracz Kamilky2005 gada noralnie a caly czas udaje niepelnosprawnego zeby jakies ceny z dupy dawac np za manane dtm daje 6k bo mowi ze to zwykla Gracze @WersuS @H0Tas @Kezzy Moga potwierdzic

Czy gracz jest niepełnosprawny, czy też nie, to dla mnie nie ma znaczenia. Nie karamy graczy za sposób w jaki podchodzą do kupna pojazdu. W powodzie skargi napisałeś "Wjechanie we mnie jak wystawialem pojazd na gielde i nie zaplacenie za mechanika i wystawianie", posiadasz nagranie do tej sprawy?

Witam, jeżeli chodzi o "przypadkowe cofanie" to nie, nie bylo to przypadkowe cofanie i na klipie przez które dostal prawko wyraźnie było widać potrącenie z premedytacją. Druga sprawa udawanie osoby "niepełnosprawnej". NIGDY nie wspomniałem o tym ze udaje osobe niepełnosprawna oraz żeby kupić taniej auta bo niby sie nie znam. Byly to poprostu wygłupy polegające na udawaniu innego głosu. Nikogo nie wprowadziłem w błąd, bo kiedy dochodziło do faktycznego zakupu kontaktowałem się w całkowity normalny sposób z graczami. Więc czekam na dowód w którym rzekomo przedstawiam się jako osoba niepełnosprawna. Jeżeli chodzi o "chora siostre" jest to prawa, tylko że gracz nie wspomniał o tym że był nahalny i kazał mi rozmawiać przez vc, a ja odmówiłem ponieważ było późno i nie chciałem budzić siostry która miała gorączkę o której wspomniałem. W tedy nazwał mnie patologią. Jeżeli jest to tak bardzo ważne są osoby które moga to potwierdzić a nawet moge wysłać zdjęcie ze szpitala... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.