Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na kamcio34

Danio.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 7415
Login: Danio
Nick oskarżonego: @kamcio34
Powód skargi: Brak spłaty pożyczki w wyznaczonym terminie.
Data zdarzenia: 05.10.2023 
Dowody: https://imgur.com/a/Kwbvpa9
Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała tak, gościu napisal na czacie premium, że pożyczy 30k, i napisalem że ja jestem w stanie pożyczyć 30k, pod warunkiem że odda 40k do 04.10.2023. I do dzisiaj nie przelał pieniędzy
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  

Spoiler

image.png.2b94b6d68c655a2651899d3b26c634c8.png

6 minut temu, kamcio34 napisał:

Więc tak nie miałem czasu odpisać na DC że względu na brak czasu ( praca ) na serwerze jak byłem online grał brat nie wiem czy było pisane 

Spytałem się czy mogę oddać do max soboty te 40k 

No już troche dlugo będe czekał na te 40k, które było umowione do 4 października, bo wiedziałem że do 3 sie nie wyrobisz, i dałem ci jeszcze jeden dzien więcej także no..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.