Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na AirOut (Sprawdzić 09.10.2023)

Brukarz

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 76868
Login: Brukarz
Nick oskarżonego: AirOut
Powód skargi: Brak splaty za pojazd 
Data zdarzenia: 30.09.2023
Dowody:  zdj ponizej.
Opis sytuacji: sprawa wygląda następująco chłop kupił pojazd ode mnie za  515k pierw dał 420k i miał doplacić 95k. dzien pozniej wbiłem na serwer i pytam się jak mu idzie zarabianie a on odpowiada że sprzedał sultana i odrazu kupił jakieś inne auto i nie spłacił pierw pożyczki. nagle po 2 dniach nie odpisywania zaczełem do niego pisać zeby wkoncu odpisał i odpowiedział a on powiedział ze podobno do gry nie może wejsć itp a jeszcze nie dawno grał i wszystko mu śmigało wszystko widać na ss.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  zdj poniżej.

image.png

image.png

Zrzut ekranu (5).png

image.png

Zaczynając od początku, co do sprzedaży auta niestety ale się nie doinformowałem że podczas sprzedaży zakupionego w raty pojazdu nie można go sprzedać, chciałem zarobić pozostałe 50k aby spłacić ratę w czwartek lub maksymalnie piątek. Dodam że oskarżyciela poinformowałem o wszystkim i nie miał problemu na tamten moment, dodatkowo co można ustalić z logów jasno napisał mi że mam czas do czwartku aby spłacić ratę. Niestety przez błąd który dalej występuje jestem w stanie dołączyć na server i prowadzić rozgrywkę przez maksymalnie 2 minuty przed wyrzuceniem z powodu błędu i nie jestem w stanie zarobić reszty pieniędzy, nic mu nie pisałem że nie mogę wejść na server. Próbowałem rozwiązać błąd na własną rękę ale niestety nie skutecznie, potrzebuje dodatkowego czasu oraz pomocy w naprawieniu problemu, a następnie mogę spłacić ratę w przeciągu maksymalnie 5 dni.

image.png.6baded81838a05349a926cf1710233e0.png

image.png.d57aefa801f1a31a4aa5b2de7be3ad8a.png

Co do wyskakującego błędu, nie mam pojęcia co to może być - spróbuj doinformować się w dziale pomocy.

Daje Ci czas 5 dni na spłacenie długu (tj; 09.10.2023 godz: 23:59). Jeżeli zrobisz to wcześniej poinformuj mnie w odpowiedzi do tego posta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.