Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na BigPosejdon

Perfekt

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 7399
Login: Perfekt
Nick oskarżonego:  @BigPosejdon  

Powód skargi: brak spłaty raty za pojazd
Data zdarzenia: 24.09.2023
Dowody:  Brak opisu.
Opis sytuacji:  jakiś czas temu sprzedałem pojazd w rate, jednakże kaski do tej pory jej nie odzyskałem. Gracz tłumaczy sie że cena za pojazd była zawyżona dlatego też nie odda mi pieniedzy w wyznaczonym terminie, gdy jego pierwsza oferta brzmiała 360k, sam przed wystawieniem pojazdu na sprzedaż miałem oferte oscylującą w granicach 400k.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  @BigPosejdon

34 minuty temu, BigPosejdon napisał:

Muszę sprzedac pojazd by oddac + skarga na Perfekt oczekuje

nie zajmowalem sie zarabianiem bo nie wiem jak to ma sie zakonczyc

@semyaazapowiedz cos na ten temat

Skarga na Perfect oczekuje na RCON. W zależności jak zostanie rozpatrzona zostaną wydane konsekwencje, na chwilę obecną zajmujemy się Twoim długiem, którego nie spłaciłeś.

Ile czasu potrzebujesz na spłatę 200k graczowi Perfekt?

Zatem wyznaczam Ci termin spłaty 200k do 08.10.2023 do godziny 23:59. Przelew należy zrealizować bezpośrednio do gracza, lub poprzez bank w Los Santos na UID 7399. Jeśli uda Ci się spłacić pieniądze wcześniej lub napotkasz problemy to poinformuj mnie tutaj w odpowiedzi w tej skardze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.