Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na BigPosejdon

!Komin

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 70895
Login: Denis.
Nick oskarżonego: @BigPosejdon
Powód skargi: Nie oddanie raty na czas
Data zdarzenia: 01.10.2023 
Dowody:  mta-screen_2023-10-01_00-04-16.thumb.png.69acd530410c1782c3af7b414aba6906.png
image.png.56a9f72014ddb7a84e3910bad0fdbfc0.png
image.png.ea71e386ecfeb5666a1765f6e4479d9e.png
Opis sytuacji:  Witam doszło do sprzedaży waltona ID 2434. Gracz sam się zadeklarował że w 2-3 h odda 13k. Z kuluarów słyszałem niejednokrotnie że gracz bierze raty / pożyczki i nie oddaje na czas tylko czeka aż gracze tacy jak ja będą pisać skargi. Koniec końców stwierdziłem że 2-3 h na spłatę 13k to jest git opcja więc dlaczego gracz miałby się nie wyrobić. W momencie gdy skończyłem audycję gracza ns nie było więc stwierdziłem że sam do niego napiszę na discordzie. Na pieniądzach mi w zasadzie już nie zależy , chodzi mi tutaj o to żeby gracz został  ukarany np. banem na jakiś okreslony czas lub oddał mi pieniądze z większym % bądź oddaj mi te 13k dodatkowo wpłacając jakąś kwotę na konto RCON ( żeby wkońcu się nauczył co to znaczy rata itp. itd.)

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.77308992bd80a4560f3c5f6f8392dce6.png

Ale ja dziennie mogę grać 2h e tygodniu a dziś mam karę więc 

W 2h na magazynie zarobię około 7k 

Ale jeszcze dojazd w dwie strony 10min więc 1h i 50 min mam dziennie na pracę na magazynie więc muszę 2-3 dni mieć czasu 

A 13k nie da się w 2h zarobić więc muszę 4h pracować. A nie mogę w tygodniu tyle grać co nie więc 2 dni na bank to jest

XDDDDDD ?

To z jakiej paki się godzisz na 2-3h spłatę raty ? co to ma być przepraszam bardzo ??

Z tego co wiem dziś jest niedziela. Dzień w którym się nie pracuje gracz sam się zgodził na oddanie 13k w 2-3h. Czyli do godziny 03-04:00 powinien mieć już kasę na oddanie , czegoś tu nie rozumiem poszedłem mu na rękę przedłużyłem czas do godziny 12-13. Kasy dalej nie ma śmiech na sali chłop z każdym tak działa i widzę że dobrze mu to wychodzi !

za każdym razem chłop dostaję skargę a wy nic z tym totalnie nie robicie przedłużacie mu raty/pożyczki. Co wogóle nie powinno mieć miejsca sam się deklaruję na określony czas. 🙂

Widzę, że nie potraficie trzymać emocji w sobie, w takim przypadku zamykam watek i zostanie on otworzony za 2 dni.

7 minut temu, BigPosejdon napisał:

Okej w takim razie nie bede pracował na magazynie dziś 

Co do tego chce Ci tylko napisac, ze nikomu tym przysługi nie robisz. Pożyczając od kogos pieniądze automatycznie zgadzasz się na ich zwrot, a to co napisałeś wyzej świadczy tylko i wyłącznie o Tobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.