Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Nataliaaa

zerostresu

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zerostresu
Nick oskarżonego: Nataliaaa
Powód skargi: Nadanie kary bez powodu
Data zdarzenia: 30.09.2023 
Dowody: nie wiem czy sa ale logi?

Opis sytuacji: A wiec tak jezdzilem po sf, sluchalem muzyki i mialem wyciszona gre, podjechalem na spawna,  ludzie byli na srodku drogi to zatrzymalem sie i napisalem reporta ze nie da sie przejechac. Nagle dostalem muta od Nataliaaa  z powodem:  "moze troszke kultury" mimo ze ani razu sie nie odezwalem na vc. PS. proszę pokazac mi za co ten mut

Wypowiem się. Stałam na spawnie i ogarniałam inną sprawę przy czym podjechałeś do mnie, rozjechałeś mnie i słyszałam jak powiedziałeś "sp...". Otoczenie potwierdziło że to Ty. Po za tym byl tez brak kultury na czacie lokalnym.
Nie mam nagrania na to aczkolwiek w logach widac tez brak kultury na czacie lokalnym.

1 minutę temu, Nataliaaa napisał:

Wypowiem się. Stałam na spawnie i ogarniałam inną sprawę przy czym podjechałeś do mnie, rozjechałeś mnie i słyszałam jak powiedziałeś "sp...". Otoczenie potwierdziło że to Ty. Po za tym byl tez brak kultury na czacie lokalnym.

tak jak powiedzialem nie uzylem dzis ani razu vc po za tym na normalny czacie napisalem cos w stylu czy zejdziecie bo rozjade jak psy

Teraz, zerostresu napisał:

tak jak powiedzialem nie uzylem dzis ani razu vc po za tym na normalny czacie napisalem cos w stylu czy zejdziecie bo rozjade jak psy

Był tam duzy młyn a rozjechanie mnie tez podsuneło mi iż mówisz to Ty w nerwach. Mogę przyznać się do błedu jeśli faktycznie powiedział to ktoś inny jednak nie mam na to dowodów.

Teraz, Nataliaaa napisał:

Był tam duzy młyn a rozjechanie mnie tez podsuneło mi iż mówisz to Ty w nerwach. Mogę przyznać się do błedu jeśli faktycznie powiedział to ktoś inny jednak nie mam na to dowodów.

Rozjechalem bo  stali ludzie na srodku drogi i akurat telefon odpalalem, ale ani razu nie odezwalem sie na vc jedynie napisalem to co jest w logach

1 minutę temu, Nataliaaa napisał:

mogło ci sie pomylic z gosciem na sanchezie ktory cos tam do ludzi sie rzucal

Teraz, Nataliaaa napisał:

Czy możesz to udowodnić jakimś nagraniem?

Niestety nie mam jak, jak nie ma logow z tego ze ktos vc wlaczyl/wylaczyl to trudno

3 minuty temu, zerostresu napisał:

mogło ci sie pomylic z gosciem na sanchezie ktory cos tam do ludzi sie rzucal

Niestety nie mam jak, jak nie ma logow z tego ze ktos vc wlaczyl/wylaczyl to trudno

Dobrze w takim razie przyznaję iż mogłam się pomylić przez ogromny młyn na spawnie. Ode mnie to tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.