Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na semyaaza.

SellSadlo14ID

Rekomendowane odpowiedzi

Login: koks123pl
Nick oskarżonego: semyaza czy jakos tak.
Powód skargi: Iq rowne szympansa zwyczajnego.
Data zdarzenia: 27/09/23 godzina kolo 22
Dowody: image.thumb.png.79d155b4d0f35822bac35dad27ecfa83.pngimage.thumb.png.6890e622e0c93be92e4cb6bd8fddfcc7.png
Opis sytuacji: Mysle ze chyba nie ma tutaj co opisywac , wszystko na zdjeciach. Argument ze ja jestem dostepny na forum to jest chyba jakis nie smieszny zart.  Nie bede rzucal wszystkiego i odpowiadal na smieszna skarge w trybie natychmiastowym bo jakas wielka  administratorka  sobie tak zazyczyla. Dodam iz zostalem zbanowany po 34 minutach od jej wlasnej odpowiedzi.

Hej. Tak, dostałeś 24h na wypowiedz, po czym wypowiedziałeś się od razu pisząc, że pozostawisz to bez wypowiedzi, z czego łatwo wywnioskować idzie, że nie masz zamiaru owej pożyczki spłacać. Nie miało to sensu, przedłużać sprawy kolejne 24 godziny i czekać na Twoją wypowiedz. 

Napisalem tak bo nie zostaly mi przedstawione doslownie zadne dowody , nie gram na serwerze od dobrych 6-7  miesiecy (pare razy wszedlem doslownie na pare minut) i generalnie nie mam pojecia o co chodzi , a skarga typu ''gosc mi wisi kwit'' ''nie wiem kiedy'' ''nie wiem ile'' i ''nie wiem co'' a w dodatku mam bana nie jest zbytnio przekonujaca , i odebralem to jako zart. Ale jezeli umiesz rzeczywiscie wywnioskowac po 8 slowach co ludzie maja na mysli to tylko pogratulowac umiejetnosci.

ps. Byla to moja ostatnia wypowiedz na dzis , prosze mi nie dawac perma moze tym razem na forum bo nie bede udzialal odpowiedzi przez najblizsze +/- 35minut. Dzieki caluski.

Jak już mówiłam - odpowiedziałeś, że nie będziesz się wypowiadać, zatem utrudniłeś mi tym samym rozwiązanie skargi.

Fakt - popełniłam błąd stwierdzając, że nie okazujesz braku zainteresowania będąc w tym samym czasie na forum. Moim usprawiedliwieniem na tą sytuacje jest to, że nie jestem długo na randze administratora, dopiero się uczę oraz nie byłam pewna jak postąpić w tej sytuacji - za co bardzo przepraszam.

Po konsultacji z RCON karę unieważniam, a skargę otwieram na nowo.

Ode mnie to raczej na tyle.

Administratorka była świeżą osobą na tym stanowisku, została wprowadzona też niefortunnie w błąd.

W dniu 27.09.2023 o 23:07, interlude. napisał:

Iq rowne szympansa zwyczajnego.

§ 2
Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.