Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Gaga

Cz4rNyXp0mPa

Rekomendowane odpowiedzi

Login: siemapl
Nick oskarżonego: @Gaga
Powód skargi: Brak konkretnego wyjaśnienia powodu nadania kary, jakieś wymijające odpowiedzi, arogancja w stosunku do gracza
Data zdarzenia: 25.09.2023
Dowody: 

Spoiler

[2023-09-25 21:59:44] [Output] : (57) Cz4rNyXp0mPa: elo
[2023-09-25 21:59:45] [Output] : (95) xKubaa: gdzie chcesz
[2023-09-25 21:59:47] [Output] : G> TheNorbix: tsa
[2023-09-25 21:59:48] [Output] : (95) xKubaa: jechac
[2023-09-25 21:59:49] [Output] : G> TheNorbix: dobra
[2023-09-25 21:59:53] [Output] : (57) Cz4rNyXp0mPa: jedz na gielde lv
[2023-09-25 21:59:55] [Output] : OG > (174) kuczajek555: (S) HUNTLEY 2.5D APKA.TRANSPORTOWA GWINT ITP. 165K DO NEGO
[2023-09-25 21:59:55] [Output] : G> yqsk: xd
[2023-09-25 21:59:56] [Output] : OG > (40) Mlodziutki_x: [S] Buccaneer 2.5 PB | Rancher 1.8 PB | Rekrutacja do orgnizacji East Coast | Więcej info pm
[2023-09-25 21:59:57] [Output] : G> TheNorbix: noga na gazie lece narazie
[2023-09-25 21:59:59] [Output] : (57) Cz4rNyXp0mPa: dla tych biedakow

[2023-09-25 22:13:06] [Output] : Gracz Cz4rNyXp0mPa został wyciszony na 4 dni przez Gaga (web), powód: Prowokacje

Opis sytuacji: Cały opis można zobaczyć wyżej w logach późniejsza rozmowa toczyła się w raportach w wysłanych przeze mnie rozmowach. No ja czaję jakbym użył jakiegoś bardzie obraźliwego słowa ale "biedacy"  No ale na siłę to można sobie każde słowo zinterpretować jak się chce. Nikogo poza mną i osobą która mnie podwoziła nie było. No trochę bez sensu ta kara i taka naciągana bo to tylko jedno słowo. Ludzie piszą gorszę rzeczy na czatach lokalnych, premium no i jakoś nikt sobie z tego nie robi

Ani razu nie zachowałam się wobec ciebie w sposób arogancki i nie używałam wymijających odpowiedzi, zacytowałam ci nawet jak mniej więcej wyglądała twoja wypowiedź która najwyraźniej została uznana za prowokacje więc o braku "konkretnego wyjaśnienia powodu" również nie ma mowy. Przy nadaniu kary wzięłam pod uwagę to, iż dosłownie wczoraj tj. 24.09 skończyła ci się 3-dniowa kara mute za prowokacje. Widząc, że nie podziałała a twoje zachowanie nie zmieniło się, postanowiłam nadać kolejną karę. 

Dla mnie i tak to wygląda jak napisałem w powodzie skargi i ta kara jest naciągana. Wychodzi z tego że takie doczepianie się do słówek - nadinterpretacja z twojej strony, do niczego nie prowadzi, bo równie dobrze mogłabyś uznać, że to, że napisałem na czacie "dzień dobry", oznacza, że za chwilę będę kogoś prowokował albo coś obraźliwego

2 minuty temu, Gaga napisał:

Myślę jednak że wyzywanie graczy korzystających z giełdy "biedakami" jest na tyle prowokujące aby móc nadać karę, szczególnie patrząc na częstotliwość tego typu kar jaką posiadasz. 

Ja już swoje napisałem to tylko i wyłączenie twoja interpretacja słowa i kontekstu sytuacji. Aha no i nie wydaje mi się żebyś za bardzo znała każdą sytuacją w której dostałem mute poza powodami które możesz zobaczyć.

8 minut temu, Gaga napisał:

Masz rację, wiem tyle na ile pozwala mi sprawdzenie twoich ostatnich kar. Sedno polega na tym, iż tyle wystarczy aby zdecydować jak długą karę otrzymasz bo prowokacje to prowokacje bez względu na ich charakter 

No, jak ty wychodzisz z założenia, że prowokacja to prowokacja bez względu na jej charakter, to ja pragnę pogratulować ilorazu inteligencji i rozumowania niektórych słów. Bardzo często prowokacje widziane na serwerze, są po prostu odpowiedziami na prowokacje. Polecił bym bardziej indywidualnie podchodzić do każdej sprawy, bo rutyna potrafi być zgubna, nie podchodzi się do każdej sprawy szablonowo.

"Odpowiedź na prowokację" również jest twoim czynem za który tylko ty możesz odpowiadać, choć uważam iż nie jest to zbyt dobrze sformułowana nazwa na coś takiego ponieważ tak czy inaczej- nadal prowokowałeś więc nie ma tu znaczenia czy to była odpowiedź na prowokacje ze strony innego gracza czy sam zacząłeś wymianę tego typu zdań. 

Dodatkowo wspomnę, że każdą sytuację traktuję indywidualnie na tyle na ile jest to możliwe tak jak reszta administracji i właśnie na przykład dlatego kary które otrzymują gracze są rożnej długości. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.