Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę pracownika frakcji - VineeK

Killereq535

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Killereq535

Nick pracownika: @VineeK

Powód: Natychmiastowe przyjęcie zgłoszenia, krótki czas oczekiwania, Szybki oraz bezpieczny transport w miejsce docelowe i miła atmosfera

Dowody:mta-screen_2023-09-24_22-06-40.thumb.png.f908d39b24a5f5ca0050213d5a1bdcb2.pngmta-screen_2023-09-24_22-07-14.thumb.png.084be740f44a7d4beb3ce1c85ec5c960.png

mta-screen_2023-09-24_22-07-54.pngmta-screen_2023-09-24_22-11-36.thumb.png.fb8dfce1e6315b0e092f4f3d9f554995.png

Opis sytuacjiByłem na sweeperach SF po czym kierowca VineeK przyjął moje zgłoszenie a jako że był niedaleko to przyjechał w krótkim czasie, poprosiłem go o transport na bazę po czym od razu ruszyliśmy w drogę, po drodze trochę porozmawialiśmy i było ogólnie miło, takich pracowników się szanuje, chwile przed dojechaniem na miejsce powiadomił mnie że jesteśmy już niedaleko celu co jest wielkim plusem ponieważ nowi gracze mogą nie wiedzieć kiedy zakończy się ich kurs i znajduje się ich cel podróży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.