Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na CeglaXD

Null

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Null
Nick oskarżonego: CeglaXD
Powód skargi: Niestosowna kara, uprzykrzanie gry, celowe zaniedbanie w podjęciu sprawiedliwej decyzji 
Data zdarzenia: 23 Września 2023, 20:00
Dowody: https://streamable.com/zy73co
Opis sytuacji: 

Tak jak w przypadku skargi na Copka, znowu zostałem nierówno potraktowany przez imbecyla z jakimiś prawami. Tym razem otrzymałem karę za rzekomy taran i ucieczkę, z dostarczonym klipem. Chciałbym, aby osoba trzecia zerknęła na ten klip (oczywiście spoza frakcji SARA) i oceniła przebieg całego wydarzenia. Dodatkowo dostarczam osobny dowód z początku całej akcji, który może podważyć decyzję tego bęcwała, ponieważ klip jak mniemam został wycięty w celu załatwienia mi kary, a sam bohater CeglaXD skorzystał z jedynej okazji do natychmiastowego wyrzucenia mnie z frakcji.

Jeśli chodzi o kontekst całego incydentu to @Spawacz.exe wjeżdżał mi w dupę i siedział cały czas na ogonie, potem, gdy chciałem skręcić na drogę kierującą do Los Santos, zostałem przez niego staranowany, a sam gracz uciekł z miejsca zdarzenia. Pojechałem za nim, aby wyjaśnić sytuację - napisałem na czacie lokalnym, żeby oddał pieniądze, ale gracz tego nie zrobił i postanowił jechać dalej. Przy wyprzedzaniu go doszło do kolizji, z mojej perspektywy wyglądało to jakby mnie zpitował i wywalił orła na kask. Nie napisał do mnie żadnej wiadomości w sprawie tego co się stało tylko prawdopodobnie poszedł ciąć klip. Na szczęście nagranie zostało mi przekazane przez pasażera, ale ma słaby internet i nie mogę wrzucić całości. Za prośbą administracji mogę go o to poprosić, najwyżej zapłacę mu za tę przysługę.

Liczę na unieważnienie mi kary. Nie piszę apelacji, ponieważ wiem jaka będzie odpowiedź - nie zamierzam prowadzić z nim dyskusji, wytrzymam jeden dzień bez prowadzenia pojazdów. W momencie otrzymania kary chciałem wyjaśnić mu co się stało, ale miał to w dupie to powiedziałem mu, żeby się ciągnął tak jak przypadku Copki. Dodam jeszcze, że pojawi się na dniach temat związany z grą i odczuciami w SARA jako adept. Przegrałem blisko 2000 minut na duty, więc wydaje mi się, że mogę śmiało wyrazić swoją opinię.

Zdradzę tylko, że CeglaXD stworzył sobie siatkę przydupasów m.in @Kaczorowskyyy, którzy wielokrotnie wprost nas poniżali na mumble i uprzykrzali grę. Dziś na szkoleniu CeglaXD kazał mi nawet przestać pisać prywatne wiadomości, bo tak się poczuwa przygłup. Chciałbym wiedzieć czy on lub czeslawmuwi nie nadużył swoich praw i nie czytał przypadkiem moich wiadomości. Jeśli nie dacie sobą pomiatać (tu nawet nie chodzi o duty) to te karaluchy z ego top pozbędą się was przy najbliższej okazji, jak zresztą widać. W tej frakcji jest naprawdę przykro grać, a zapowiadało się całkiem fajnie. To co się stało jest mi poniekąd na rękę. To jeszcze nic, więcej na dniach w osobnym temacie. 🤠

Wspominasz coś o ucinianiu fragmentów klipa, a robisz to samo, chwile przed rozpoczęciem nagrania wyprzedziłeś mnie i zepchnales tylko po to żeby zwolnić na skrzyżowaniu i doprowadzić do stłuczki? Po wysłaniu przezemnie pierwszego klipu, cegła poprosił mnie o reszte nagrania, z której wynikało że to Ty przez dłuższy czas jechałeś za mną, prowokując mnie i to na tej podstawie zostałeś ukarany. 

Pisząc skargę powinieneś zachować kulturę osobistą, a zachowujesz się skandalicznie notorycznie mnie wyzywając i sądzisz, że to ja sam Ciebie zaczepiałem, gdzie było to zupełnie na odwrót. Przeszkadzanie mi w szkoleniu frakcyjnym było również aspektem powodującym moja frustracje bo robiłeś to niejednokrotnie, ale zapewne potkniesz sobie klipy i będziesz żył w wierze, że masz racje. Co do głównego powodu skargi, to jutro podeśle RCON’om wszystkie klipy jakie dostałem, które w moim odczuciu są wystarczające do nadania kary. Co do natomiast „siatki przydupasów” tak jak to ująłeś, to nie rozumiem jak Ty to postrzegasz, ale ja to odbieram w sposób współpracy mojej z Kaczorowskyyy’m i dbałość o frakcje przed odwalaczami. Nigdzie nie byłeś poniżany, jedynie co kojarzę to na szkoleniu byłeś upominany przeze mnie co już wspominałem wcześniej.

4 minuty temu, Spawacz.exe napisał:

Wspominasz coś o ucinianiu fragmentów klipa, a robisz to samo, chwile przed rozpoczęciem nagrania wyprzedziłeś mnie i zepchnales tylko po to żeby zwolnić na skrzyżowaniu i doprowadzić do stłuczki? Po wysłaniu przezemnie pierwszego klipu, cegła poprosił mnie o reszte nagrania, z której wynikało że to Ty przez dłuższy czas jechałeś za mną, prowokując mnie i to na tej podstawie zostałeś ukarany. 

Przestań pisać bajki o jakimś spychaniu przed nagraniem, bo nie miałem ani jednego powodu, żeby to zrobić. Nawet nie wiem kim ty jesteś, randomie. Chciałem odstawić ziomka na bazę SARA. Miałem skręcić przy 140 i uderzyć w płot, bo podjeżdżasz mi pod samą dupę? Uciąłem tylko zakończenie, to co prawdopodobnie już wysłałeś - jeśli to konieczne to wrzucę także zakończenie tak jak wspomniałem wcześniej. To co mówisz w ogóle nie ma sensu, bo gdybym cię zepchnął na początku to zanim rozpędziłbyś te pudło to byłbym już w tunelu obok lotniska. Poza tym, skoro było inaczej możesz wrzucić cały klip, śmiało.

4 minuty temu, CeglaXD napisał:

Pisząc skargę powinieneś zachować kulturę osobistą, a zachowujesz się skandalicznie notorycznie mnie wyzywając i sądzisz, że to ja sam Ciebie zaczepiałem, gdzie było to zupełnie na odwrót. Przeszkadzanie mi w szkoleniu frakcyjnym było również aspektem powodującym moja frustracje bo robiłeś to niejednokrotnie, ale zapewne potkniesz sobie klipy i będziesz żył w wierze, że masz racje. Co do głównego powodu skargi, to jutro podeśle RCON’om wszystkie klipy jakie dostałem, które w moim odczuciu są wystarczające do nadania kary. Co do natomiast „siatki przydupasów” tak jak to ująłeś, to nie rozumiem jak Ty to postrzegasz, ale ja to odbieram w sposób współpracy mojej z Kaczorowskyyy’m i dbałość o frakcje przed odwalaczami. Nigdzie nie byłeś poniżany, jedynie co kojarzę to na szkoleniu byłeś upominany przeze mnie co już wspominałem wcześniej.

Ty wymagasz ode mnie kultury osobistej, ufoludku? Moja postawa nie jest najlepsza i nic tego nie usprawiedliwia, ale nie robię tego, jeśli ktoś na to nie zasłużył. Nie jestem jakimś twoim maciusiem, którego będziesz poniżać i ustawiać jak to masz w zwyczaju, razem ze swoimi pionkami, którzy rzekomo robią to dla dobra frakcji. W jaki sposób przeszkadzałem ci na szkoleniu, mitomanie? Chętnie się dowiem. 🙂 

7 godzin temu, Null napisał:

Ty wymagasz ode mnie kultury osobistej, ufoludku? Moja postawa nie jest najlepsza i nic tego nie usprawiedliwia, ale nie robię tego, jeśli ktoś na to nie zasłużył. Nie jestem jakimś twoim maciusiem, którego będziesz poniżać i ustawiać jak to masz w zwyczaju, razem ze swoimi pionkami, którzy rzekomo robią to dla dobra frakcji. W jaki sposób przeszkadzałem ci na szkoleniu, mitomanie? Chętnie się dowiem. 🙂

Mówisz coś o pisaniu bajek do @Spawacz.exe, a sam takie piszesz. Nie wiem jak Ty to odbierasz, ale nikogo we frakcji nie poniżam. Co do przeszkadzania na szkoleniu to tu tutaj to jesteś już za przeproszeniem na prawdę żałosny, ile króć Ciebie upominałem na szkoleniu, a Ty masz czelność się pytać „w jaki sposób przeszkadzałem Ci na szkoleniu mitomananie?”.

2 godziny temu, CeglaXD napisał:

Mówisz coś o pisaniu bajek do @Spawacz.exe, a sam takie piszesz. Nie wiem jak Ty to odbierasz, ale nikogo we frakcji nie poniżam. Co do przeszkadzania na szkoleniu to tu tutaj to jesteś już za przeproszeniem na prawdę żałosny, ile króć Ciebie upominałem na szkoleniu, a Ty masz czelność się pytać „w jaki sposób przeszkadzałem Ci na szkoleniu mitomananie?”.

Jakbym ci rzeczywiście przeszkadzał to nie miałbyś problemu sprecyzować w jaki sposób to robiłem oraz miałbyś pełne prawo mnie wyrzucić z takiego szkolenia. Mam rozumieć, że tego nie zrobiłeś i pozwoliłeś mi "notorycznie" przeszkadzać sobie, innym adeptom oraz pracownikom przez blisko dwie godziny. Ma to całkowity sens. Zgrywasz z siebie ofiarę pod publiczkę, że taki z ciebie człowiek kultury. Szkoda, że prywatnie tak nie jest. To jest dopiero żałosne zachowanie i dosyć perfidne. Najlepiej wróć do kopania piłki w wiejskiej lidze gwiazd, bo pisanie kłamstw ci nie wychodzi. W sumie nie tylko to. 😂

Po raz kolejny pokazujesz swoje żałosne zachowanie - mam pasje i je realizuje dlatego gram w piłkę, także nie rozumiem czego się tutaj czepiasz. Co do samego utrudniania szkolenia, to nie muszę Ci przedstawiać bo raczej dobrze wiesz co robiłeś i wszyscy pozostali pracownicy obecni tam również wiedzą. Nie widzę sensu wyciągania tutaj spraw frakcyjnych. Swoją drogą dowody zostały dostarczone do Adm. RCON - życzę miłego dnia.

13 godzin temu, EndriuK napisał:

Kultury jełopie to po pierwsze , ufoludka to masz w domu , po drugie jak tak cie bawi przeszkadzanie frakcji, to moge zadbać o twoja dobrą zabawe na drogach SA (nw czy znajdziesz chwile spokoju na naprawe auta ) Pozdrawiam 

a ja ruwniez moge zapewnic ze null bedzie 3/4 czasu na serwerze lezal na dachu z krytem pozdrawiam zaś

@Zebra usuwają mi posty ze screenshotami w skardze. Akurat to co pokazuje jaki wiarygodny jest CeglaXD. Widzę, że niezły kurnik tutaj się dzieje. Trochę w jedną stronę to działa. Będzie piłkarzyk udawał, że się nic nie stało i kontynuował narrację, że rzekomo ja jestem ten zły. 🤣

Tylko te wiadomości nie zdradzają żadnych poufnych informacji o samej frakcji tylko fakt, że jesteś bucem i jawnie przyznajesz się do tego. Widzę, że korzystasz ze wszystkiego co się da, żeby obrócić wszystkich przeciwko mnie. Ja będę spać spokojnie dzisiaj, zobaczymy jak ty. 🤣

Za brak kultury w skardze (kolejna sytuacja) zostajesz ukarany banem na forum. Nie po to jest regulamin, żebyś sobie go lekceważył. 

Wiadomości są wycięte z discorda frakcji. Jest to więc udostępnianie informacji, które nie są dostępne dla graczy na wyciągniecie ręki. Administracja poprawnie zakryła wiadomości.

Po zapoznaniu się z podesłanymi dowodami uznaję karę za słuszną. Zamiast zgłosić gracza w reporcie to postanowiłeś działać na własną ręke. Sytuacja na nagraniu wygląda jasno, a po tym co napisałeś jeszcze bardziej mnie uświadomiłeś w tym, że wina leży po Twoje stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.