Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na ciomkersoN i Derby.

Nikodem731

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 69066
Login: Nikodem731
Nick oskarżonego:  @ciomkersoNi @Derby.
Powód skargi: zniszczenie pojazdu i zabranie wszystkich rzeczy z bagażnika i przejechanie mnie
Data zdarzenia: 23.09.2023
Dowody: 

Opis sytuacji: typek chciał kupić auto i się przejechać i chciał abym dal mu klucz dałem mu klucz i poprosiłem 0 200 dolarów w razie jak by nie kupił abym mógł wystawić go ponownie na giełdzie dal mi 200 dolarów i odrazu jak wyjechaliśmy z giełdy walnął w ściane i wgóle we wszystko prawie uderzał a potem rozwalił auto całkowicie ze nie dało się jechać i zabrał mi wszystkie rzeczy z bagażnika a w bagażniku było akumulator ,paliwo i naprawka wszystko przełożyli  do motoru i odjechali jeszcze typek co jeździł na motorze mnie przejechał.

W związku z widocznym materiałem jesteście z obowiązani do oddania kosztów naprawy oraz zabranych przedmiotów na konto poszkodowanego. 

Mianowicie:

@ciomkersoN

- 300$ naprawa pojazdu.

- 80$ za wykorzystany akumulator.

- 100$ za wykorzystany kanister.

co daje nam łączna kwotę 480$ na konto/UID gracza.

@Derby.

- 150$ za wykorzystaną naprawkę 

to samo co wyżej.

Dodatkowo @Derby. zostaje ukarany zabraniem prawa jazdy na okres 6 godzin w związku z widocznym VDM na filmie.

Daje Wam na to 24 godziny. Po dokonaniu tego proszę o wstawienie potwierdzenia w formie ss’a tutaj. Jeżeli zrobicie to wcześniej poinformujcie mnie za pomocą odpowiedzi do tego postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.