Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Bug pojazdów po wywaleniu serwerów

Gieneku

Rekomendowane odpowiedzi

A wiec tak po wywalneiu serwerów pojazdy zostaly porozrzucane po całym serwerze i Lider frakcji SARA kazał dać je do przecho a mój sultan który na 100% odstawiłem w pełni naprawionego na baze w bb znalazl sie w dillmore caly rozwalony i został on dany do pp z tego iż jeden z pracowników frakcji @Pawlocki pomyslał ze zostal on porzucony chciałbym wyjasnienie sytuacji i zwrotu pieniedzy za pp dziekuje 

image.png

image.png

image.png

Jako iż zostałem oznaczony się wypowiem dostaliśmy informacje od lidera frakcji aby pojazdy od godziny 14:00 do 15:20 do końca dnia zabierać na przechowywalnie jeździłem sobie normalnie na służbie i tak jak napisałem wcześniej wszystkie pojazdy zabierałem na przecho po jakimś czasie znalazłem tego sultana uszkodzonego i porzuconego w dillmore tak jak na screenie widać pokazywało że był on używany ostatnio 20.09 i godzine 21 więc uznałem że po prostu został on wczoraj porzucony i tyle zabrałem na parking policyjny. Chcę również przytoczyć sprawę z dzisiaj gdzie po wywaleniu serwera tak samo pojazd organizacyjny gracza @Edronie wiadomo skąd pojawił się na parkingu SAMD w Las Venturas. W tamtym momencie pomyślałem że to dziwne i już reszte pojazdów jakie znalazłem na mapie porzuconych znalazła się na przechowywalni a nie na parkingu policyjnym.

Potwierdzam słowa Pawlocki byłem na bazie SAMD ale został sanchez zaparkowany na parkingu dla graczy. Gdy już chciałem wyjść z serwera i iść grać w CS:GO to naprawiłem i zatankowałem pojazd po czym odstawiłem go na baze organizacji Hotel California w LV. Kilka godzin później około 1,3h wbiłem na serwer by sobie trochę pojeździć lecz zanim to nastąpiło dostałem wiadomość prywatną od @Pawlocki że rzekomo porzuciłem pojazd na SAMD ja se myślę że to jakiś żart wbijam na serwera a tam sanchez na przecho pawlocik mi wysyła screeny i pisze że miał /112 że jest porzucony pojazd na bazie SAMD a byłem na 1000% pewny że odstawiałem go na baze Hotel California w LV The Strips. Ode mnie to wszystko dziekuję. Edrit 1; chciałem dodać że na rozmowie mu wytłumaczyłem. Mam także nagranie jak go odstawiam w owe miejsce.

image.png

image.png

1 godzinę temu, Zebra napisał:

W tej sytuacji proszę o zwrócenie pieniędzy graczowi @Pawlocki

Ja byłem pracownikiem Sara więc powinno to iść w drugą stronę, a druga sprawa to jest błąd serwera, w momencie jak serwer się że tak powiem wywalił to wiele pojazdów wytepało w losowe miejsca na mapie wyżej podaliśmy dwa przykłady, ja osobiście nie popełniałem żadnego błędu jako pracownik frakcji więc nie rozumiem czemu miał bym oddawać jakąkolwiek gotówkę poszkodowanemu jak postępowałem według zasad jakie lider frakcji @Braian11nam wyznaczył. Mogę oddać gotówkę @Gieneku lecz osobiście uważam że powinno to zostać pokryte z konta administracji RCON jeśli nie było to z mojej winy lecz samego serwera. Mnie osobiście nie boli 500$ lecz wiele innych graczy też mogło znaleźć z nie wiadomej przyczyny swój pojazd na pp ja osobiście dzisiaj 5 pojazdów losowo na środku ulicy odholowalem a co dopiero inni pracownicy po czasie gdzie mogli nie wiedzieć że serwer w pewnym momencie wywaliło. EDIT Jeszcze dodam jedna rzecz że w przypadku edro zrozumiałem że jest coś nie tak i jego pojazd nie trafił na parking policyjny tylko na przechowywalnie (na ss jest na pp lecz został wysłany do przecho)

Faktycznie lider frakcji polecił, aby odstawiać pojazdy na przechowalnię, które były porzucone między godziną 14:00, a 15:20. Na przyszłość zostanie podana informacja, aby wszystkie pojazdy przesyłać na przechowalnię nieważne na godzinę ostatniego użytkowania.

W ramach wyjaśnienia, to absolutnie nie jest błąd serwera tylko wina hostingu na co my nie mamy wpływu. 
Wysłałam przelew na konto @Gieneku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.