Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na FranekMyszyglad

ZbyszeKieliszek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10111
Login: ZbyszeKieliszek
Nick oskarżonego: FranekMyszyglad
Powód skargi: Celowe bugowanie DM, strzelanie z paczką. Bugowanie serwera (teleportacja)
Data zdarzenia: 21.09.2023
Dowody: https://imgur.com/a/lOBsNw9 https://imgur.com/a/GXmjYRE
Opis sytuacji: no co tu dużo mówić, gracz buguje dm B)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [100] FranekMyszyglad: informuje o skardze na forum

27 minut temu, gibon8 napisał:

jest to błąd gry nie serwera  tylko ty to tak widziałeś jak cos 

33 minuty temu, FranekMyszyglad napisał:

tak

"Wykorzystywanie mechanik gry jest zgodne z zasadami regulaminu serwera"

misiu gram na DM od 2020 B), mnie nie oszukasz w tym temacie

poza tym nie ma prawa być to błąd gry bo w grze nie ma systemu noszenia paczek zrobionego w taki sposób xD

Witam misiaczki, jako iz jestem osobą która ogarnia 95% bugów w mta, oraz glitche tego DMa to się wypowiem. Takie bugowanie paki mozna zrobić celowo, lub tez nie, bo to wina Serwika. Jesli ktos chce takie cos osiagnac, to moze wziasc pake pod E po chwili sie ruszyc, lub zmienic bron, dokładniej - Pake bierzemy wciskając "E" + broń też zmieniamy pod E, nie raz zdarza się to przez tego buga. Tak na przyszłość radził bym wam pisać takie rzeczy w dziale Błędów, a nie skarg. Poza tym tak do RCON - mogli byscie zrobić nowego DM-a, wtedy by nie było takich problemów jak te. Ode mnie to tyle, myślę że wyjaśniłem tego glitcha.
Hej siema pozdrawiam elo

Fakt wystarczy ubić łapką, lecz myśląc logicznie, to jest wina serwera, nie jakieś bugowanie DM, bo bugowanie DM to jest to, co robisz ty, ja, i praktycznie wiekszosc osób na DM. A to ze typo se pake zbugował w ten sposób to jest wina serwera ze da sie bić jednocześnie trzymając pake. Nikt ci za to bana nie da ani zadnej kary, ewentualnie bez sensowny warn XD 

+ missem da sie kliknąć LPMa gdy ma się TouchPada, Nie raz zdarzylo mi sie takie coś. 

2 minuty temu, ZbyszeKieliszek napisał:

jest to błąd serwera który został przez niego celowo wykorzystany 

idk czy on to robił celowo, ale mimo wszystko nie wyjasnisz tego, bo to tylko trzeba wkliknąć LPM więc no, ja ide dotknąć trawy, siema

Jeżeli chodzi o tzw. Qbuga i niepoprawną synchronizację to nie jestem w stanie zrobić niczego w tym momencie. Jest to mechanika gry i ewentualne błędy synchronizacji charakterystyczne dla platformy MTA. Jedyną rzeczą do której mógłbym się przyczepić jest bugowanie rowerka. Zdecydowanie uważam to za wykorzystywanie błędu, jednak w przypadku kiedy gracz jedzie tak poza strefą dm nie generuje to dla niego żadnego zysku i przewagi nad innymi graczami. W przypadku gdyby oskarżony choćby wjechał na strefę dm (Będąc tym samym niemożliwym do trafienia) to skończyłoby to się banem permanentnym, natomiast tutaj tylko mogę ostrzec przed używaniem tego buga. Skargę zatem odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.