Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Frendzel

FranekMyszyglad

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16807
Login: FranekMyszyglad
Nick oskarżonego: Frendzel
Powód skargi:  Wepchanie gracza na strefe dm
Data zdarzenia:  20.09.2023
Dowody:  - https://imgur.com/a/VUm3jvX
Opis sytuacji:  nagranie
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: - https://imgur.com/a/0cMMv7v

ja go nawet nie wepchałem bo nie zeszło mu hp jak dostał pompe wiec no xd, a to że się kawałek przesunął na granice to no, się upewnij pare razy zanim coś napiszesz bo to co robisz jest żałosne, pozdrawiam

prawko mi miłe, dziś mi się kończy i czegoś takiego bym nie zrobił, w dodatku to rower i raczej rowerem jest to niemożliwe, tyle ode mnie

Ja go nawet nie wypchałem na dm tylko jak wskakiwałem przez murek na dm to go niespecjalnie zahaczyłem i się wywalił xd

4 minuty temu, Banan99 napisał:

Proszę o przesłanie dłuższego nagrania z całego zajścia (pierwszy filmik), gdzie będzie widoczna cała sytuacja. Z obecnego wycinka nie jestem w stanie obiektywnie ocenić tej sytuacji. Czas na odpowiedź i wstawienie nagrania - 24h.

Bazując na dłuższym nagraniu nie widać całości sytuacji. Mówiąc szczerze nie widać tam za wiele. Na bazie domniemania winy ostrzegam gracza @frendzel - w przyszłości takie sytuacje mogą skończyć się banem na serwerze. Nadaję Ci również warna w grze w związku z tą skargą. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.