Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na SpindyGonzo

TamponPL

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8089
Login: JasiniePan
Nick oskarżonego:  @SpidyGonzo
Powód skargi: Sprzedanie czterech moonebamow bez opon. 
Data zdarzenia: 18.09.2023
Dowody: Auta stoją w LS bez koł, ostatni kierujacy to oskarżony. Do moonebama, ktorego weszlem moge podeslac SS, ze przed moim wejsciem nie mial juz opon.  
Opis sytuacji: Oskarzony sprzedal mi klocki bez opon. Nie wspomnial o tym
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  Poinformowany przez komunikator forum. 

Spoiler

IMG_1667.png

Ja jak kupuje auto to się upewniam w jakimś stanie jest auto on tego nie zrobił to kupujący powinien się upewnić co kupuje to nie wina sprzedającego jakby spytał to bym powiedział, nie widzę winy z mojej strony może to być nauczka dla gracza na żywo np jak kupuje auto to nie sprawdza w jakim jest stanie technicznym nie sądzę. 

Tyle z mojej strony. 

A i skarga jest na gracza spindygonzo nie znam typa chyba, że to ma być obrażające w moja stronę czuje się urażony że ktoś wspomina o mnie nie pisząc mojego nicku poprawnie. 

1 godzinę temu, SpidyGonzo napisał:

Ja jak kupuje auto to się upewniam w jakimś stanie jest auto on tego nie zrobił to kupujący powinien się upewnić co kupuje to nie wina sprzedającego jakby spytał to bym powiedział, nie widzę winy z mojej strony może to być nauczka dla gracza na żywo np jak kupuje auto to nie sprawdza w jakim jest stanie technicznym nie sądzę. 

Tyle z mojej strony. 

A i skarga jest na gracza spindygonzo nie znam typa chyba, że to ma być obrażające w moja stronę czuje się urażony że ktoś wspomina o mnie nie pisząc mojego nicku poprawnie. 

§2
Regulamin rozgrywki

19. Sprzedawca pojazdu ma obowiązek przekazać pojazd w stanie umożliwiającym jego uruchomienie oraz poinformować o wszelkich wadach związanych z użytkowaniem. Pojazd w momencie sprzedaży nie może znajdować się parkingu policyjnym, w strefie DM oraz jego jazda nie może być zablokowana przez frakcję. Wyjątkiem jest zgoda kupującego ze stanem wymienionym w punkcie.

Nie widzę w żadnej twojej wiadomości wymienionej z graczem, że pojazd jest w takim stanie.

W tym przypadku masz 24h na przelanie graczowi 6000$ na konto bankowe (UID: 8089). Gdy to zrobisz poinformuj mnie o tym w odpowiedzi.

14 godzin temu, R4F4L420 napisał:

w 4moonbeamach lącznie brakuje 12 opon 

12x500=6000

czytanie nie jest twoja mocną stroną 😘

wieczorem podesle ss’ki

dodatkowo wspomne, ze zgodnie z regulaminem pojazd nie powinnien byc na strefie DM, na co tez mam dowod. Żądam odszkodowania w wysokości 4000$ 

(1000$ od sztuki)

23 minuty temu, SpidyGonzo napisał:

Gdzie dowody że byłem ostatnim kierowca, a I jeszvze możesz wsm oddać paczki z dm chyba każdy miał około 100kg paczek to się jescze mi zwroca 

administracja moze sprawdzic logi, kto byl ostatnim kierowcą. W prawym dolnym rogu jest data i godzina. Pozdrawiam z lzami w oczach smiechu, po czytaniu twoich wypowiedzi! 

@SpidyGonzo w takim razie masz 24h na przelanie graczowi @R4F4L420 6000$ na konto bankowe (UID: 8089). Dodatkowo zostaje nałożona na ciebie kara w wysokości 3000$, które uiścisz na konto bankowe administracji RCON (30077). Gdy to zrobisz poinformuj mnie o tym w odpowiedzi.

1 godzinę temu, Przemo* napisał:

@SpidyGonzo w takim razie masz 24h na przelanie graczowi @R4F4L420 6000$ na konto bankowe (UID: 8089). Dodatkowo zostaje nałożona na ciebie kara w wysokości 3000$, które uiścisz na konto bankowe administracji RCON (30077). Gdy to zrobisz poinformuj mnie o tym w odpowiedzi.

W takim razie chce odzyskać moonebeamy I zawartość bagażnika 

Mogę mu zapłacić tylko wtedy kiedy odzyskam moje paczki bo w tych paczkach było około 3k więc to połowa tego co mam mu oddać not worth 

Ta jak znajdę czas to wbije i zarobie 

18 godzin temu, Przemo* napisał:

Juz ss mi się nie chciało robić se w logach zobacz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.