Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[S\W] Premier 153id 4NS Torowy Nitro v5

Flex10

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Flex10 

VUID/ID pojazdu:153

Model pojazdu:Premier 

Silnik pojazdu:2.9D

Przebieg pojazdu:27k

Dodatki:IMG_1434.thumb.jpeg.f00243e94146fe3d404b1e36e67080d9.jpeg

Kwota sprzedaży:10,000,000$ (oferty)

Możliwość negocjacji:Tak

Sposób kontaktu:Dc Spiewu#0663 

Dodatkowe informacje:Super Premier 153id co tu więcej pisać Najlepiej trejd za coś fajnego 

Zdjęcie pojazdu:mta-screen_2022-11-29_17-50-03.thumb.png.6dcb9aa02b6457f526986742e435efd6.png

2 godziny temu, Perfekt napisał:

3.2kk wymiana 

dalej dalej

Godzinę temu, NDX napisał:

2.8kk gotówka 

mordeczko pisałem ze najlepiej trejd sianko mało mnie interesuje tym bardziej 400k mniej niż w wymianie plus takie oferty już dawno temu były 

2 godziny temu, Flex10 napisał:

dalej dalej

mordeczko pisałem ze najlepiej trejd sianko mało mnie interesuje tym bardziej 400k mniej niż w wymianie plus takie oferty już dawno temu były 

Mordeczko nie wiem czy wiesz ale w wymianie zawsze więcej dają niż gotówka i jak tak mówisz to spoko 3.2kk gotówka daje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.