Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na konzz

trefuno.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kozak124
Nick oskarżonego: konzz
Powód skargi: oszukał mnie 
Data zdarzenia: 2:0.1.2021
Dowody: nie mam bo mówił ze wszytko zapisał i jest suportem to nie myslełem ze mnie oszuka- logi sa 
Opis sytuacji: była wymianak powiedziałem ze dam mu manake na lamkach i zawieszeniu za alphe na lapmkach i dopłata 60k on mi powiedział ze jak dam mu 20k to dostane auto a narazie w leasing ja mam sie zgodził powiedziałem zeby mi dał te auto mam kase to powiedział ze chce odrazu 60k bo niby w kulki lece to mu powiedziałem ze ma mi manane odac to mi powiedział ze sprzedam za 40k chociaz warta z 70 a na giełdzie za 90 wystawił licze na oddanie mi pieniedz bądz auta 

Kumpel powyżej od 4 dni uzbierał 15k. Powiedział że w max 7 dni uzbiera całą kwotę 65k, widząc że po prostu leci w kulki, nie zamierzam przekazać mu pojazdu za 20k dla własnego bezpieczeństwa. Uzbieraj brakującą kwotę i zapraszam 🙂

Swoja drogą gracz pisze mi takie rzeczy na DM: image.png.4b14577b528d2ccd8af17eaa510dad1d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.