Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Chojrak - oskarżony przez Pawex26

Pawex26

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Chojrak 
Data zdarzenia:  17.09.2023 godz okolo 14:00
Opis zdarzenia:   Stając sobie na nowy wymodelowanym osiedlu, zaparkowałem dwa pojazdy na jednej z posiadłości. Po jakimś czasie przyjechała tam SARA w niej był jeden z graczy o nicku Chojrak, założył mi on blokade, i gdy poszedłem do auta (gdy jeszcze nie było na lawecie) chciał mi je zabrać. Tłumaczyłem mu, ze powinien mi je zostawic gdy jestem obok (z tego co mi wiadomo tak jest) lecz on sie uparł i zabrał je nawet gdy siedziałem w srodku. 
Dowody: 
image.png.907b920a6f3e82ee6bc26bdf9c0775c3.png
https://streamable.com/jruj6s

W dniu 20.09.2023 o 19:01, Chojrak napisał:

123214234325.png

39min dokladniej*

Na podanym ssie faktycznie nie widać gracza przy pojeździe, jednak na nagraniu zamieszczonym przez @Pawex26 widać wyraźnie że gracz siedział w pojeździe. Dodatkowo nie widzę by gracz został w jakikolwiek sposób upomniany by ten zaparkował pojazd gdzie indziej. @Chojrak oddaj proszę 500$ dla gracza @Pawex26.

Faktycznie z logów wynika, że pojazd nie był używany przez gracza, niemniej jednak zabrałeś pojazd w momencie gdy gracz przebywał w pojeździe. Upomniałeś go owszem by przeparkował, lecz wystarczyło by zwykłe ściągnięcie blokady z pojazdu i gracz by odjechał, ty jednak postąpiłeś ciut inaczej. @Chojrak proszę o przelanie dla gracza @Pawex26 500$ na jego konto bankowe lub do samego gracza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.