Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - _KossaKo

ImTheProblem

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ImTheProblem
Nick oskarżonego:  _KossaKo
Powód: Celowa nadrabianie trasy lub nieznajomość mapy
Dowody: 

Członek frakcji po otrzymaniu informacji aby przetransportował mnie na cygana zaczął oddalać się od punktu docelowego w przeciwnym kierunku na sugestie że źle jedziemy zero reakcji 

>> [142] _KossaKo: ziomek ale ty na starcie nadrobiles juz 1/4 drogi

<< [142] _KossaKo: nie zapominaj że taksówkach wybiera droge a nie ty

Sprawa wygląda tak ,że chciałem jechać autostradą ponieważ miałem do tego prawo, kiedy się jednak pomyliłem drogę gracz zamiast czekać aż nawrócę to wyskoczył z taksówki. Chętnie bym go wziął i przeprosił, lecz po tym jak wyskoczył ,oddalił się więc olałem temat i odjechałem. pzdr

Tu coś jeszcze dodam: Ziomuś weź ty też popraw te swoje podejście do ludzi..
<< [72] ImTheProblem: jesteś idiotą...
<< [72] ImTheProblem: jak sie nie zna mapy to sie nie idzie do satc

Dobrze, a więc od początku. Pierwsza rzecz którą wyjaśniłem Ci już na serwerze: 

10. Pracownik nie ma obowiązku jechać najkrótszą drogą do celu wyznaczonego przez klienta.

Nie można też naginać tego punktu w drugą stronę czyli celowo jechać najdłuższą trasą. W tym konkretnym wypadku widać jak pracownik przejechał kilka miejsc z których mógł się dostać bezpośrednio do ap. Nawet gdybyśmy chcieli wyciągnąć w takim wypadku konsekwencje to musiałbyś skończyć cały kurs, a potem wstawić nagranie od początku do końca tak aby można było stwierdzić jak bardzo ten punkt nagiął (samo przejechanie dwóch przejazdów nie jest wystarczającym dowodem). 

Kolejna sprawa to wyjaśnienie pracownika. Rozumiem, że można się pomylić mimo wszystko staraj się nie doprowadzać do takich sytuacji. Potraktuj to jako ostrzeżenie.

Na zakończenie całej sprawy zweryfikowałem też logi z których można zobaczyć jak wysokim poziomem kultury się wykazałeś i zamiast dać szansę dla pracownika aby przeprosił Ty postanowiłeś go obrazić. Oczywiście za to też wyciągnę konsekwencje.

Skargę akceptuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.