Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na 13dawid12

Kanashimo.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 32845
Login: poczciwyBidon
Nick oskarżonego: 13dawid12 (@13dawid12)
Powód skargi: Brak spłaty reszty za Faggio
Data zdarzenia: 12.09.2023
Dowody:

Cytat

image.png

image.png

image.png

image.png

zmienił display nicka na dsc ale tag ma ten sam (na prpg też miał wcześniej nick daweed)
obraz.png.a39418f620519cac39350588aa9b1dd5.png

dodatkowo chciałbym dodać że usunął wiadomość z napisem "tak, zgadzam się"

obraz.png.fdbdc298591ee004f0bdb956708f02e2.png

(była pomiędzy moją a jego wiadomością, widać to na wcześniejszym ss'ie)

Opis sytuacji: Chciałem sprzedać Faggio za 20k, po napisaniu na /og zgłosił się do mnie wspomniany wyżej oskarżony. Powiedział że nie ma 20k, więc ustaliliśmy że daje mi 15k, a resztę (5k) po zrobieniu daily
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: obraz.png.bcffa531eccb721cfb49028c3aa938f8.pngobraz.png.0211d6b47ee1d8e550afbcd8b38f5980.png

3 godziny temu, 13dawid12 napisał:

vc sie nie liczy hahe

Nie wiem czy to powód do śmiechu.

Umowy ratalne mogą być tylko zawierane w tylko konkretnych miejsach, o których mowa w pkt 7.12 regulaminu serwera: "Wszelkie postanowienia umowy muszą zostać przedstawione na czacie lokalnym serwera lub w prywatnych wiadomościach między graczami". Wasza umowa nie jest tam zawarta, więc nie jesteśmy w stanie potwierdzić jej wiarygodności.

W tym momencie nie da się cofnąć tej transakcji, pojazd poszedł w obieg, w sprawie dalszych kroków musze skonsultować się z administracją RCON, do tego czasu skarga będzie oczekiwać.

W związku z otrzymaniem odpowiedzi od ARCON możemy przejść do rozwiązania tej sytuacji. Jako że na serwerze nie zawarta została żadna umowa, pozostałe 5k gracz @13dawid12 spłaci w ramach kary dla sprzedajacego na konto administracji RCON. Jako że oskarżony posiada w.w kwote otrzymuje on czas na zrealizowanie przelewu poprzez bank w Los Santos na konto ARCON (uid 30077) do 21.09.2023 do godziny 23:59. Jeśli uda Ci się wcześniej spłacić te pieniądze to poinformuj mnie o tym w odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.