Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Supporter'a "czeslawmuwi"

MeunBlyat.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MeunBlyat
Nick oskarżonego:  czeslawmuwi
Powód skargi:  próba wymuszenia zmiany nicku 
Data zdarzenia: 12.09.2023 
Dowody: 

Opis sytuacji: A więc tak, Pracowałem sobie na kosiarkach po czym oskarżony gracz czeslawmuwi  nadaje mi warna o treści zmień nick, nic z tym nie robiłem bo mam ten nick ustawiony od 250 godz tak +/-  po czym zostałem  wytepany z miejsca pracy do urzędu miasta w San Fierro i wtedy osoba wręcz wymusza na mnie zmianę mojego pseudonimu na inny bo nie podoba mu się mój nick ... Więc postanowiłem napisać do większej rangi takiej jak moderator bo tylko taka była dostępna w danej chwili na serwerze z resztą bez większego rezultatu bo nie dostawałem odpowiedzi może byli zajęci nie mi to weryfikować. Po zaistniałej sytuacji poprosiłem osobę oskarżoną "czeslawmuwi" o przetepanie mnie z powrotem do miejsca pracy tam skąd mnie tepną lecz osoba powiedziała mi że nie.      Pozdrawiam i mam nadzieję że tak sytuacja już się więcej nie powtórzy miłego dnia 

Wiecej dodawać nie muszę skoro sytuacja jest przedstawiona, Twój nick zawiera wulgarne słowo, przekleństwo. Dlatego zostałeś poproszony o jego zmianę. Nie mi sądzić że masz ów nick od dłuższego czasu. Przesniosłem Cię bo nie wyrażałeś chęci podjechania lub podejścia do urzędu w celu wykonania akcji. Zostanę przy swoim,  zmień nick.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.