Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na BigPosejdon

Poziomeq

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5796
Login: Poziomeq
Nick oskarżonego: @BigPosejdon
Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu
Data zdarzenia: Dziś 20:51 (09.09.2023)
Dowody: uranus.PNG.6e7debe93a9af2f2e1cf8b823cc8ffa0.PNG
Opis sytuacji: Gracz podjechał pod biuro tańszej giełdy w LV i zapytał czy chcę zakupić flasha. Zgodziłem się ponieważ myślałem, iż jest to pojazd który zakupił chwilę wcześniej (miał tuning ten nie ma) i tutaj pojawia się powód skargi, gdyż gdyby tego nie napisał zapewne dopytałbym się co posiada owy pojazd, a jeśli nie to poprostu byłoby to niedopatrzenie z mojej strony, lecz jak widać na screenie gracz się zapytał czy też ma ecu4 odnosząc się do mojego uranusa, lecz słowo "też" odebrało jako to, iż flash tuning w postaci ecu posiada. Nie zależy mi na banie dla oskarżonego, ani nic z tych rzeczy po prostu chcialbym odzyskać mojego uranusa + 30k dopłaty którą dałem. Pozdrawiam!
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

obraz_2023-09-09_220626375.png

Po pierwsze, nie mówiłem iż mój flash posiada Ecu v4, bo gdybyś jasno zapytał to śmiało bym ci powiedział, że takowego nie ma.

odniosę się także do mojej wiadomości ,,a on tez ma ecu v4?'' powiem tak, tu nie chodziło o flasha, tylko o eurosa.

Więc nie widzę żadnego oszustwa + to, że ty myślałeś, że ten flash posiada Ecu v4, to już nie jest w moim problemie

Ostatecznie nie widzę sytuacji w której mogłem Ciebie oszukać. 

@Poziomeqto teraz poczekajmy co ma do dodania administrator.

Oszustwo by było gdybym napisał, że auto posiada Ecu v4. A nic nie wspominałem o tym. To że nie wiem, może miałeś kiedyś tego flasha lub twój kolega miał i posiadał ten flash ecu, to nie znaczy, że ma je nadal. Nikt ci nie bronił spytać, bo zajęło by ci to 6 sekund. Więc w jaki sposób mogłem cię oszukać.

W dniu 9.09.2023 o 22:06, Poziomeq napisał:

Dowody: uranus.PNG.6e7debe93a9af2f2e1cf8b823cc8ffa0.PNG

Gdzie tutaj jest odpowiedź twierdząca oskarżonego? proszę o przesłanie całej konwersacji a nie jakiegoś pojedynczego pytania lub proszę o podanie zakresu godzinowego oraz na jakim czacie to się działo

Witam, przepraszam za to, że długo nie odpowiadałem, doszedłem do wniosku, iż skargę można zamknąć, gdyż ja i oskarżony gracz nie posiadamy już tych pojazdów. Jak i również gadałem z graczem i uznałem, iż nie warto wykłócać się o marne 20 tysięcy. Pozdrawiam serdecznie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.