Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Discord servera

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nie mam na discordzie serwera rangi gracz i nie mogę pisać. Mimo wielokrotnego pisania raportów na serwerze i pisania do administratorów nikt albo nie odpisuje albo nie ma uprawnień na nadanie rangi. 

Pomoże ktoś w końcu

( przeszedłem weryfikację) 

Jeśli masz problemy z wejściem na nasz serwer Discord to możliwości są takie:

• Twoje konto nie spełnia wymagań bezpieczeństwa (zweryfikowany nr telefonu),
  • nie zaakceptowano regulaminu na samym Discordzie.

Jeśli to nie jest problemem i widzisz kanał 📜│regulamin - sprawdź, czy:

• masz włączoną akceptację wiadomości prywatnych od użytkowników z serwera,
  • otrzymano wiadomość od BOTa YAGPDB.xyz#8760 z linkiem do weryfikacji CAPTCHA,
  • odpowiedziano w ciągu 5-ciu minut na wiadomość BOTa YAGPDB.xyz#8760.

Sprawdź wymienione powyżej kwestie i wejdź ponownie na serwer Discord, jeśli dalej nie możesz dołączyć, poinformuj mnie.

15 godzin temu, Zebra napisał:

Jeśli masz problemy z wejściem na nasz serwer Discord to możliwości są takie:

• Twoje konto nie spełnia wymagań bezpieczeństwa (zweryfikowany nr telefonu),
  • nie zaakceptowano regulaminu na samym Discordzie.

Jeśli to nie jest problemem i widzisz kanał 📜│regulamin - sprawdź, czy:

• masz włączoną akceptację wiadomości prywatnych od użytkowników z serwera,
  • otrzymano wiadomość od BOTa YAGPDB.xyz#8760 z linkiem do weryfikacji CAPTCHA,
  • odpowiedziano w ciągu 5-ciu minut na wiadomość BOTa YAGPDB.xyz#8760.

Sprawdź wymienione powyżej kwestie i wejdź ponownie na serwer Discord, jeśli dalej nie możesz dołączyć, poinformuj mnie.

Spełniłem wszystkie wymagania podczas rozmowy z supporteremtemu  wieki temu a akceptację wiadomości prywatnych od użytkowników z serwera miałem włączoną ale bot nie wysłał mi weryfikacji anti-bot

W dniu 13.09.2023 o 17:14, oliwierbluza1 napisał:

Spełniłem wszystkie wymagania podczas rozmowy z supporteremtemu  wieki temu a akceptację wiadomości prywatnych od użytkowników z serwera miałem włączoną ale bot nie wysłał mi weryfikacji anti-bot

@Zebra powinna pomóc w wolnej chwili. ❤️

W dniu 15.09.2023 o 19:44, SprytsBeng napisał:

@Zebra powinna pomóc w wolnej chwili. ❤️

@Zebra pomożesz? poza tym że nie mam rangi to ostatnio wyczyściło mi wszystkie kanały tekstowe, medialne i aktualizacje salonów (są puste i nic się na nich nie pojawia)

8 godzin temu, oliwierbluza1 napisał:

@Zebra pomożesz? poza tym że nie mam rangi to ostatnio wyczyściło mi wszystkie kanały tekstowe, medialne i aktualizacje salonów (są puste i nic się na nich nie pojawia)

Z tego co widzę, nie posiadasz rangi "Gracz" na discord. Oznacza to, że nie przeszedłeś weryfikacji. Spróbuj może wyjść z serwera, wykonać wszystkie kroki, które podała Zebra wyżej i ponownie na niego dołączyć. 

Nasz bot YAGPDB powinien Ci wysłać link do weryfikacji dwuetapowej. Czy na pewno masz zweryfikowany numer telefonu? Bot wysyła wiadomość zawsze dwa razy, za pierwszym razem jak wchodzisz na serwer oraz za drugim jak po 3 minutach nie zweryfikowałeś się przez formularz.

Sprawdziłem kilka ustawień, wejdź na serwer proszę jeszcze raz, ale upewnij się, że masz odblokowane wiadomości prywatne od osób z serwera, w ustawieniach konta i na samym serwerze (prawym przyciskiem na ikonkę serwera w liście i Ustawienia powiadomień) oraz czy nie masz zablokowanego bota YAGPDB.xyz#8760:

Spoiler

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.