Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gaga

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikeY
Nick oskarżonego: Gaga
Powód skargi: Wprowadzanie w błąd, natarczliwa chęć pomocy mimo że ów osoba oskarżona nie wie jak się ustawiać na mechaniku
Data zdarzenia: 05.09.2023
Dowody: https://imgur.com/BygeWWY,https://imgur.com/Je9B79j
Opis sytuacji: Witam serdecznie, dnia dzisiejszego między Godziną 21;25 a 21;35 miała miejsce na mechaniku pewna sytuacja, w momencie gdy chciałem naprawić swój pojazd na mechu gracz blokował wjazd na niego wówczas wysłałem reporta że gracz blokuję mechanika oraz utrudnia rozgrywkę, przyszła/przyszedł saporter/saporterka Gaga i po zobaczeniu sytuacji która się tam działa nakazała mi wyjechać nadmienie iż po mojej lewej stronie miał conajmniej 3 metry by wyjechać, ów oskarżonej widocznie się to nie spodobało i napisała tekst pokroju "Wypuścisz go czy mam ci pomóc?" uważam że jest to niestosowne jeśli chodzi o samo przyjście do reporta bo ewidentnie saporter/ka widział/a że gracz ma mnóstwo miejsca do wyjazdu.. Licze na to iż ów oskarżony/a zostanie należycie potraktowany/a wobec tejże skargi.

Witam. Kilka razy tłumaczyłam ci że utrudniałeś wyjazd, szczególnie że po lewej stronie od wyjazdu kręciło się wiele osób co mogło skutkować kolizją. Gracz ma prawo a nawet obowiązek wyjechać z mechnika tak, aby nie spowodować żadnej kolizji więc przyjęłam reporta i starałam się mu to umożliwić. Ty natomiast musisz wypuścić gracza z mechanika ponieważ to on ma pierwszeństwo wyjazdu. Bardzo możliwe że bał się zbyt mocno o to że spowoduje kolizję jednak lepiej temu zapobiec ze stu procentową pewnością niż ryzykować i nie rozumiem twojego problemu w tym aby odjechać dosłownie kawałeczek na bok bo przecież w niczym by ci to nie przeszkodziło. 

8 minut temu, Gaga napisał:

Witam. Kilka razy tłumaczyłam ci że utrudniałeś wyjazd, szczególnie że po lewej stronie od wyjazdu kręciło się wiele osób co mogło skutkować kolizją. Gracz ma prawo a nawet obowiązek wyjechać z mechnika tak, aby nie spowodować żadnej kolizji więc przyjęłam reporta i starałam się mu to umożliwić. Ty natomiast musisz wypuścić gracza z mechanika ponieważ to on ma pierwszeństwo wyjazdu. Bardzo możliwe że bał się zbyt mocno o to że spowoduje kolizję jednak lepiej temu zapobiec ze stu procentową pewnością niż ryzykować i nie rozumiem twojego problemu w tym aby odjechać dosłownie kawałeczek na bok bo przecież w niczym by ci to nie przeszkodziło. 

1. Gdzie Ty tutaj widzisz utrudnianie wyjazdu? przyjeżdżając do mechanika stajemy z prawej strony tak jak jest ruch prawostronny czyli wnioskując wyjeżdżamy ze strony lewej.

2. Ile kręciło się osób? w tamtym momencie były góra 3 osoby i stosunkowo daleko od lewostronnego wyjazdu.

3. Obowiązek wyjechać bez kolizji? Ok, nie było żadnego pojazdu w tamtym momencie żeby spowodować kolizję to raz, dwa może ktoś wyżej z administracji wyjaśni Ci że miał tam nadmiernie dużo miejsca na wyjazd i bez spowodowania jak to nazwałaś "kolizji" mimo iż nie jest to zwane jako kolizja ale nie mnie to oceniać.

4. Tłumacze raz ostatni, miał umożliwiony wyjazd z mechanika lewą stroną i nie wmówisz mi że ów miejsca nie zrobilem.

Reasumując odjechałem na tyle by normalnie wyjechał lecz chciał robić problemy które nie miały sensu i kłócić się jak nie wiem kto.

Myślę że to na tyle ode mnie i czekam na decyzję RCON wobec skargi która została napisana wedle regulaminu oraz wedle zaistniałej sytuacji.

Myślę, że nie mogę dokładniej odpowiedzieć niż tak jak to zrobiłam w mojej pierwszej odpowiedzi. Ciężko mi tu cokolwiek dodać. Dookoła kręciło się wtedy dużo więcej osób niż 3, dodatkowo kilka stało konkretnie przy tym miejscu co już było ryzykowne ale nie widać tego na twoich dowodach ponieważ jest to tylko i wyłącznie screenshot a nie nagranie z całej sytuacji. Jeżeli gracz prosi cię o to abyś odjechał w celu bezpiecznego wyjazdu z mechanika a potem nawet członek administracji to robi to powinieneś to zrobić aby nie utrudniać innym rozgrywki.

"Kolizja drogowa – zdarzenie drogowe, które pociągnęło za sobą wyłącznie straty materialne"- Nie wiem jak chciałbyś inaczej nazwać zderzenie dwóch pojazdów. 

Chyba wyczerpaliśmy temat i pozostaje nam czekać na decyzję RCON. Miłej nocy życzę. 

1 godzinę temu, Gaga napisał:

Myślę, że nie mogę dokładniej odpowiedzieć niż tak jak to zrobiłam w mojej pierwszej odpowiedzi. Ciężko mi tu cokolwiek dodać. Dookoła kręciło się wtedy dużo więcej osób niż 3, dodatkowo kilka stało konkretnie przy tym miejscu co już było ryzykowne ale nie widać tego na twoich dowodach ponieważ jest to tylko i wyłącznie screenshot a nie nagranie z całej sytuacji. Jeżeli gracz prosi cię o to abyś odjechał w celu bezpiecznego wyjazdu z mechanika a potem nawet członek administracji to robi to powinieneś to zrobić aby nie utrudniać innym rozgrywki.

"Kolizja drogowa – zdarzenie drogowe, które pociągnęło za sobą wyłącznie straty materialne"- Nie wiem jak chciałbyś inaczej nazwać zderzenie dwóch pojazdów. 

Chyba wyczerpaliśmy temat i pozostaje nam czekać na decyzję RCON. Miłej nocy życzę. 

Odpowiem na to jednym: X D

Nie rozumiem w czym był problem, aby faktycznie się kawałek przesunąć. Supporterka postąpiła słusznie w tej sytuacji.

W dniu 6.09.2023 o 00:14, MikeY napisał:

Odpowiem na to jednym: X D

§ 2
Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.