Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na .Mariuszek.

MAJLAN

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <Tutaj wpisz swój dokładny login na serwerze> 43100
Nick oskarżonego: <Tutaj wpisz dokładny nick osoby oskarżonej> .Mariuszek.
Powód skargi: <Tutaj wpisz powód skargi> obraza w moją stronę 
Data zdarzenia: <Tutaj podaj datę zdarzenia sytuacji> 31.08.2023
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci>   

Opis sytuacji: <Tutaj opisz dokładnie sytuację, która wystąpiła> Witam sytuacja wyglądała następująco ja oraz 2 graczy na początek patrzeliśmy się z daleka na odgrywanie rp przez  SAPD ,1cywila, SAFD ,mieliśmy auto i jeden gracz postanowił zrobić akcję . Akcja miała być szybka i bez przypału zaproponował nam , że pojedziemy z nim na mechanika i potem wjedziemy na teren tam gdzie się odgrywało rp i owszem zrobiliśmy to ,gracz który był  pasażerem  kazał mi napisać na pm do .Mariuszek. żeby  odliczać od 10do0  ponieważ na zero mieliśmy wjechać tam i tak się stało ,ale niestety auto zaczęło dachować ponieważ wjechaliśmy na jakąś mini górkę ,wysiadłem z samochodu i chciałem zobaczyć jak tam z tymi chłopami kierowca jeszcze nie był aresztowany, ale to do czasu jak nie zobaczyliśmy ,że pasażer już jest w radiowozie ,chciałem się spytać co jest powodem zatrzymania pasażera ale dostaliśmy  z kierowcą szybko poczęstowani paralizatorem oczywiście rozumiem czemu kierowca dostał, odpowiedź chyba jest bardzo jasna ponieważ wjechał na ten teren tam gdzie się odgrywało rp i chciał zrobić zamieszanie, ale pasażer i ja jako pasażer tego nie rozumiem czemu my zostaliśmy złapani, kończąc cały wątek chciałem się spytać o to semyaazy ,czemu ten pasażer został aresztowany i jak już pisałem dostałem paralizatorem, semyaazya  skuła mnie i dała mnie do radiowozu i wtedy zobaczyłem, że obok jest supporter .Mariuszek. spytałem się o co zostałem zatrzymany a ten  chamsko odpowiada mi cytuję ,,za życie , za granie na projekcie'' on jako osoba ,która powinna pomagać w grze ,odpowiedzieć jakoś dobrze żebym coś zrozumiał a nie tak jak można zobaczyć na nagraniu , dla mnie jest to bardzo nie smaczne i chyba gracze też nie chcą takich osób w supporcie no szanujmy się ,to wszystko ,mam nadzieję, że coś z tym zrobicie i nie przejdziecie z takim czymś na bok .Pozdrawiam bardzo serdecznie

Witam serdecznie, dzisiejszej nocy była odgrywana akcja RP na dzielnicy Palisades, ty podczas akcji wkroczyłeś parę razy na teren akcji, postanowiłem aby Ciebie nie kickować z serwera(a powinienem tak zrobić) tylko przeniosłem Ciebie z terenu RP, bądź mówiłem na voice chacie abyś opuścił ten teren. Podczas gdy przyglądaliście się akcji RP, postanowiłem do was podlecieć i porozmawiać, nasza rozmowa była ironiczna i wszystkie swoje wypowiedzi kierowałem z ironią. W momencie jak kierowca patriota wskoczył na akcje RP wytepałem pojazd na przechowywalnie a supporter Amzek ukarał gracza zabraniem prawa jazdy, zamiast uciec z akcji RP chwile postaliście, uciekliście poza barierki, a następnie wkroczyliście na teren zamknięty, więc funkcjonariuszka semyaaza użyła w waszym kierunku tazer'a. Powód użycia tazer'a w waszym kierunku był oczywisty, więc na początku na pytanie czemu zostaliście zakuci odpowiedziałem ironicznie, po czym od razu dopisałem powód waszego zatrzymania - na twoim nagraniu ten moment został chamsko wycięty, więc wygląda to trochę jak na manipulowanie dowodem.

Spoiler

[2023-08-31 02:32:03] [Output] : (26) .Mariuszek.: za zycie
[2023-08-31 02:32:07] [Output] : (26) .Mariuszek.: za granie na projekcie
[2023-08-31 02:32:14] [Output] : (26) .Mariuszek.: a tak serio to wszedles na teren zamkniety

Jeśli ten tekst Ciebie uraził to przepraszam, było to napisane w formie żartu i nie miało to Ciebie urazić, wcześniej konwersację z tobą prowadziłem ironicznie więc chciałem ją w takim kontekście nadal prowadzić ale najwidoczniej uraziło to Ciebie. Mam nadzieję że wszystko wytłumaczyłem, życzę miłego dnia/wieczoru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.