Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wyciek danych z BAZY 51

oskiotv^CD

Rekomendowane odpowiedzi

6Nzks0u.png

INFORMACJE.png.26d4a051ae742c06fc5aa9ac0aac1927.png

Witajcie, z tej strony Trainee @oskiotv^CD. W dzisiejszym artykule chciałbym przedstawić sytuacje z ostatniej chwili tj. Wyciek Danych o kosmitach z Bazy 51. Będąc na miejscu, spotkałem kilku żołnierzy, niestety kazali mi odejść, lecz zdołałem wykonać parę zdjęć, które zamieszczę poniżej.

VDgjwdI.png

Dnia 28.08.2023 około godziny 17.00 w internecie pojawiły się nietypowe zdjęcia stworów łudząco podobnych do człowieka, które podobno grasują w okolicach strefy 51. Na szczęście byliśmy pierwsi na miejscu i udało się nam określić kilka szczegółów, o których nie wie nikt inny. Stwory te są bardzo podobne do ludzi, porozumiewają się za pomocą niezrozumiałych dla człowieka słów oraz boją się nas. Około godziny 18.00 po obserwacjach do bazy wojskowej 51 wjechał ciemny pojazd bardzo podobny do limuzyny rządowej, podejrzenia padają właśnie na prezydenta USA, który zaniepokojony sytuacją wyruszył osobiście do strefy. Niestety żaden pilnujący strefy nie chciał udzielić nam żadnej informacji.

DDHCogjg.gif.048c68468820733a9e3be0511cb1abf0.gif

Około godziny 20, zdjęcia zostały usunięte z sieci przez zarząd bezpieczeństwa narodowego, niestety nie udało nigdzie zapisać się tych zdjęć. Po dłuższej chwili widać było, że żołnierze tej strefy zbierają się do wyruszenia na akcję, 2 wielkie wozy wypełnione żołnierzami wyruszyły około godziny 21.00, oczywiście udaliśmy się za nimi, widać było, że pojazd kierowcy był poinstruowany gdzie i jak dokładnie ma jechać, nie wahał się żadnego kroku oraz taranował przeszkody. Na pewno była to akcja priorytetowa. Po około 30 minutach podróży wojskowi dotarli do lasu niedaleko Angel Pine, niestety dalej nie mogliśmy za nimi podążać, kazali nam zostać, ale żeby nie marnować czasu, pojechaliśmy do okolicznej wioski popytać mieszkańców, czy nie widzieli czegoś dziwnego ostatnio.

UG2u0af_d_webp.64a2e3199e3f58f7fa5dfd4b1494baac

496584966_undefined-Imgur.png.a3b0a49b13e60692b41a626b33647c16.png

R: Redaktor @oskiotv^CD  |  M: Mieszkaniec Angel Pine

R: Witam z tej strony pracownik redakcji Project News, Trainee @oskiotv^CD. Chciałby Pan nam opowiedzieć o ostatnich sytuacjach związanych z tym lasem?
M: Jasne, pytaj!

R: Wiedział pan o istnieniu innych form życia w tym lesie?
M: Ostatnio jak byłem z żoną na grzybach, faktycznie widziałem niepokojące stworzenia, które się błąkały. Wyglądały bardzo podobnie do człowieka, różniły się delikatnie kolorem skóry.

R: Pamięta pan może, jakiego koloru skóry było to stworzenia i czym się wyróżniało?
M: Było takie turkusowe, miało taką dziwną głowę i jakby wystające rogi.

R: Rogi?
M: Tak posiadało około 20-centymetrowe rogi wystające z czaszki.

R: Dlaczego nie udzielił pan żadnych informacji wcześniej?
M: Myślałem, że to wszystko mi się przewidziało.

R: Chciałby pan kogoś pozdrowić na koniec?
M: Chciałbym pozdrowić moją żonę oraz dzieci. Dziękuje za wywiad!
R: Pozdrawiamy również, dziękuje za wywiad.

1026025959_ProjectNEWS.png.65a88bf564c6596b79753d8b363ff914.png

Dla Redakcji Project News:

oskiotv.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngele.png.8ad2359bee028b9935fd963ed89473a5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.