Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - Bialyja

kolejarzXD

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: BigPosejdon
Nick oskarżonego:
@bialyja
Powód:   Pracownik @bialyjaniechciał mnie podwieźć, bo w przeszłości byłem dla niego ,,nie miły'' 
Dowody: https://www.xbox.com/play/media/6WPKVD78M5                 + proszę sprawdzić logi bardziej dokładnie bo to nie wszstko.
Opis sytuacji: Wchodzę do taxowki i proszę o podwózkę, a @bialyjapowiedział że mnie nie musi wozić bo kiedyś byłem dla niego nie miły ( oczywiście mowa o zdarzeniach z przeszłości a nie teraźniejszości )

ps Po tym jak CzouGu sprawdził logi i kazał napisać skargę to @bialyjapowiedział ,,dobra wsiadaj XD''

teraz kieruje tą wiadomość to sprawdzającego skargę,  spawy prywatne nie mają nic wspólnego z obowiązkami swej pracy, więc chodź byśmy się nie lubieli, to wciąż pracownik ma takie same obowiązki do każdego podczas pełnionej służby

709637910_Zrzutekranu(2092).thumb.png.b0f4c5126960d16498ec393123970553.png

Nie będę się odnosił do skargi. Lepiej porozmawiać z zarządem bo ciebie koleżko słońce za mocno przygrzało w ostatnim czasie.

image.png.c4def5e640d20cc51efbec94f2b74a12.png BigPosejdon po tym jak dostał pożyczkę, oddał chwile po napisaniu skargi dokuczał mi w grze, zrobił mi "wyrywkę" i napisał skargę bo jest bezczelny i nie ma do mnie za grosz szacunku. Może się pochwalisz kto wczoraj premierem na służbie skakał z MC 😉 

Tylko że to ty śmiejesz się teraz ze mnie wysyłając to zdjęcie + przezywales mnie nie raz, a ja ani razu na ciebie złego słowa nie powiedziałem. A to co powiedziałeś ,,skok z mc'' to według ciebie też skokiem jest jeżeli gracz o nicku Czacha wysiadł z taxowki i ktoś mu ją zepchał czy coś w tym stylu? Skokiem nazwij tą sytuację gdy ktoś robi coś celowo, okej?

Wyzywales mnie od upośledzonych, innych, psychicznych, gdy nie oddawałem ci zaległego długu bo brakowało mi.

I pamiętaj że ja nigdy złego słowa na ciebie nie powiedziałem a ty bodajże z 8 razy mnie przezywaleś + chciałem załagodzic sytuację z zaległym długiem byś nie miał do mnie nic złego i chciałem ci dać jakaś cięższą dzielnice a potem cię pochwalić do zarządu by między nami było dalej spoko.

Zacznijmy od tego, że nie napisałem wyrazu ,,upośledzony" nigdzie PUBLICZNIE. Publicznie napisałem, że jesteś specjalnym specjalistą i zdania nie zmienie. I ta brakowało Ci a wysyłałeś przy mnie loga jak wypłacasz 54k XD I nie zgrywaj aniołka bo każdy by sie zdenerwowal jakby trafił na kogoś takiego. Grasz tu tylko żeby uprzykrzac innym rozgrywkę. Pokazuje to twoje zachowanie do graczy bo z tego co widzę nie tylko dla mnie jesteś taki SYMPATYCZNY.

Gdy chciałeś mi zrobić tą swoją wyrywkę to miarka się przelała. Nie wymagam żebyś mnie lubił jednak oczekuje tego minimum szacunku. 

Obowiązkiem pracownika jest wykonywanie kursów z klientami, po sprawdzeniu dowodów, dopatrzyłem się zaniedbania tego obowiązku, ze strony oskarżonego. Sprawy prywatne nie mogą mieć wpływu na przebieg pełnionej służby, ani na zachowanie pracownika w stosunku do klientów. Skargę uznaję za przyjętą, pracownik zostanie ukarany.

Teraz odnosząc się do reszty, zacznę od sprawdzania znajomości dzielnic przez pracowników innym pracownikom, od tego jest zarząd frakcji i nikt inny nie powinien robić takich testów wiedzy. Kieruję to w stronę @BigPosejdon.

Kolejna sprawa, wspomnieliście o skokach z MC w trakcie służby, prosiłbym o podesłanie (jeżeli są) tych dowodów na pw Discord, również proszę o wytłumaczenie o co chodziło z tym logiem z wypłatą 54k (domyślam się, że chodzi o udostępnienie zarobków).

Kończąc już, wyzwiskami lub prowokacjami zajmuje się administracja, odnoszę się tutaj, do "psychicznych" itd. lub można napisać skargę w dziale skargi na graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.