Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Szefuu

jotde.

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  Cypis
Nick oskarżonego: Szefuu 
Powód skargi:  Chlop pisal ze sella Bliste PB
Data zdarzenia: 05.01 godzina 1:05 okolo
Dowody: image.thumb.png.c0e7dbc42c1c713ca30294bead826c69.png
Opis sytuacji:  Szefuu pisal ze sprzeda lub Wymieni Bliste to napisalem Do niego czy chce uranusa wzamian za bliste zgodzil się jak prosilem bysmy pojechali na diagnostykę powiedzial ze nie ma prawka. gdy juz się wymienilismy okazalo się ze blista to disel mimo ze pisal ze to benzyna tu dowody kolejne ze byla wymiana  jak sie wymienilismy napisalem ze mam dowody jak by mnie oszukał. i po tym jak napisalem tak uciekł z serwera. Chcę odzyskać uranusa Bliste jestem wstanie oddać temu graczowi. Pisal ze to PB  Zachowanie Jego nie Bylo dobre. Żądam Odmiany. Mam Nawet Osoby które mogą potwierdzić tą Sytuację gdyż gadalem z nimi na discordzie i jeden byl obok tej sytuacji wiec moze potwierdzić

image.thumb.png.74dd7d1dca554ffa98ce9f86180f8d06.png
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  gdy napisalem ze mam ss i jak by mnie oszukał to piszę skargę to uciekł z serwera  pokazal bym ss jak to napisalem ale w consoli juz nie da sie tam cofnąć jak ktos wie czy sie da czy cos to niech powie i pokaze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.