Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza AreYou

Lunapaj

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na gracza AreYou

UID: 79735
Login: Lunapaj

Nick oskarżonego: AreYou

Powód skargi: Gracz mi sprzedał auto które było na pp
Data zdarzenia: Dziś o godzinie 21:50
Dowody: dam wam screena i są logi jeszcze1062350246_MTA_SanAndreas27_08.202322_06_13.thumb.png.cd87470f6044e3778300715b9adf8330.png 
Opis sytuacji: kupiłem od gracza auto które było na pp a on mi nawet o tym nie wspomniał a potem kiedy mu powiedziałem żeby mi dał na wypłacenie auta to on wyszedł z serwera
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: wyszedł podczas zdarzenia z gry więc nie mam jak

6 godzin temu, AreYou napisał:

Nie no, to juz przesada. Śmiech poprzez łzy, nie wiem, czy sobie współczuć. Nie wbij kolego, bo widzę, że mam do czynienia z osoba poniżej 13 roku życia…..

Nie rozumiem co to wnosi do sprawy, wedle informacji dostarczonych przez ARCON pojazd znalazł się na PP o 15:54 27 sierpnia czyli przed Waszą transakcją. Nie widziałem abyś poinformował go o tym na czacie lokalnym ani w wiadomości prywatnej, zobowiązuje Cię to do zwrócenia kosztów wyciągnięcia pojazdu z parkingu - 500$. Wpłaty dokonaj bezpośrednio na konto poszkodowanego poprzez bank w Los Santos - UID 79735. Masz na to dwa dni - @AreYou.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.