Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - CharlotteVanessa

Pawex26

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Pawex26 
Nick oskarżonego: 
CharlotteVanessa
Powód:   Brak znajomości regulaminu, wysadzenie w połowie drogie mimo nie dowiezienia na miejsce. 
Dowody: https://streamable.com/s93z9m
https://streamable.com/6td1qw

[2023-08-27 14:17:56] [Output] : (53) CharlotteVanessa: Jesteśmy na miejscu, myślę, że się spisałam, życzę miłego dnia i polecam się na przyszłość.
[2023-08-27 14:17:59] [Output] : (139) Pawex26: ?
[2023-08-27 14:18:04] [Output] : (100) Szczurasek: ?
[2023-08-27 14:18:10] [Output] : >> [53] CharlotteVanessa: to nie Los Santos, Los Santos
[2023-08-27 14:18:21] [Output] : << [53] CharlotteVanessa: pośpieszyliście mnie drukrotnie więc żegnam
[2023-08-27 14:18:25] [Output] : << [53] CharlotteVanessa: c;
[2023-08-27 14:19:12] [Output] : >> [53] CharlotteVanessa: Według regulaminu powinnas zwolnic i jechac powoli, a jak ktos wykazuje brak kultury...
[2023-08-27 14:19:16] [Output] : >> [53] CharlotteVanessa: mozesz nas wysadzic
[2023-08-27 14:19:33] [Output] : << [53] CharlotteVanessa: aha

Logi Szczuraska: 

[2023-08-27 14:18:46] [Output] : >> [53] CharlotteVanessa: regulamin obczaj koleżanko
[2023
-08-27 14:18:52] [Output] : << [53] CharlotteVanessa: u too
[2023-08-27 14:19:05] [Output] : << [53] CharlotteVanessa: pospieszyliscie mnie dwukrotnie a nawet 3 wiec
2023-08-27 14:19:51] [Output] : >> [53] CharlotteVanessa: 15. Jeżeli pasażer podczas kursu dwukrotnie popędzi kierowcę taxi, to pracownik ma prawo do odbycia reszty kursu z prędkością… 50 km/h.
[2023-08-27 14:19:56] [Output] : >> [53] CharlotteVanessa: skarga lol
[2023-08-27 14:20:10] [Output] : << [53] CharlotteVanessa: ok wracam
[2023-08-27 14:20:20] [Output] : >> [53] CharlotteVanessa: zamówilismy inna

Opis sytuacji: 
W raz z moim kolega Szczuraskiem postanowliśmy wybrać się do miejsca Los Santos, Los Santos gdzie miała nas zawieść oskarżona. Podczas drogi napisaliśmy jej żeby jechała szybciej (napisaliśmy to 3 razy) na co regulamin mówi "15. Jeżeli pasażer podczas kursu dwukrotnie popędzi kierowcę taxi, to pracownik ma prawo do odbycia reszty kursu z prędkością 50 km/h." Owa osobniczka natomiast postanowiła zatrzymać się i nas wysadzić. Z tego co widnieje w regulaminie tj. "17. Jeżeli pasażer będzie agresywny/niekulturalny w stosunku do pracownika frakcji, ten ma prawo wysadzić klienta i zakończyć kurs w dowolnym miejscu." lecz w raz z Szczuraskiem nie byliśmy ani agresywni ani niekulturalni. Zostaliśmy wywiezieni w połowę drogi i zostawieni tam i rowniez jak sama oskarżona napisała "[2023-08-27 14:17:56] [Output] : (53) CharlotteVanessa: Jesteśmy na miejscu, myślę, że się spisałam, życzę miłego dnia i polecam się na przyszłość." gdy dojechaliśmy jedynie do polowy drogi. Liczę na ukaranie owego gracza, a regulamin powinna znać odpowiednio ponieważ ostatnio zdawała egzamin. 

Witam. Przyznaje się do błędu. Pomyliłam to z zasadą o braku kultury. Potem powiedziałam że mogę wrócić, lecz powiedzieli że zamówili nową. Potem wysłali ponowne zgłoszenie i dowiozłam ich już normalnie. Co do pieniędzy mogę zwrócić nawet 4 krotną cenę. Z mojej strony mogę przeprosić za tą pomyłkę, na pewno się nie powtórzy. Ciekawi mnie tylko to, że byłam prowokowana od początku wejścia na serwer przez pana oskarżającego, a potem dołączył się pan Szczurasek. Z tego co wiem utrudnianie rozgrywki jest zabronione. Dowodów nie posiadam, jako iż mój sprzęt jest za słaby by nagrywać powtórki. Dziękuje za uwagę.

Pracowniczka nie powinna była zakończyć kursu, po trzykrotnym pośpieszeniu. Prawidłowym zachowaniem w tej sytuacji jest, zwolnienie do 50km/h i kontynuowanie reszty kursu z tą prędkością. Dopiero w przypadku braku kultury lub wyzwisk w stronę kierowcy, ma prawo zakończyć kurs przedwcześnie. Okolicznością łagodzącą dla pracownicy jest to, że nadal jest nowa we frakcji, są to jej początki i ma prawo popełniać błędy, dodatkowo, po zrozumieniu swego błędu, chciała kontynuować kurs. Doszło do nieprawidłowości, więc skargę uznaję za przyjętą, a pracowniczka zostaje ukarana wewnętrznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.