Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie słuszne wyciszenie głosowe przez Leszka

TiruBrum

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 71134

Login: TiruBrum 

Nick oskarżonego: Leszek'nt

Powód skargi: Nie słusznie dal mi muta na czat głosowy 

Data zdarzenia: 21.08.2023 godzina 23:50

Dowody: posiadam taki głos można pogadać na discordzie 

Opis sytuacji: Witam gadałem sobie na czacie głosowym dopóki nie dostałem ostrzeżenia od Leszka'nt powód "nie używaj modulatora" a nawet żadnego modulatora nie używałem bo w tym czasie gadałem na discordzie z kolegą Billy_Synku1 i zacząłem do niego gadać "widzisz pro_gaming tu jest" a on mi dal muta za używanie jakiegos modulatora a po prostu mam taki głos, nie wiem co ten człowiek ma w uszach ale lepiej niech je umyje 

Witam!
Otrzymałem reporta do sprawdzenia mikrofonu najprawdopodobniej Twojego kolegi. Gdy już się przeteleportowałem, od razu zauważyłem, że gracz o pseudonimie Cyrkvs używał modulatora głosu. Ponieważ pamiętam wyraźnie, jak brzmi jego prawdziwy głos, postanowiłem mu wystosować ostrzeżenie. Po otrzymaniu upomnienia gracz przestał używać modulatora. Natomiast Ty nadal kontynuowałeś ten sposób działania, wręcz celowo manipulując tonem i barwą głosu, co było wyraźnie słyszalne przez innych. Poprosiłeś mnie nawet, abym dołączył na Discorda, byśmy mogli porozmawiać. Jest to jednak dość niezrozumiałe, ponieważ na Discordzie możesz również korzystasz z modulatora głosu. Proszę, zachowaj to w pamięci na przyszłość i nie używaj modulatora głosu. To tyle z mojej strony, życzę miłego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.