Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na stulej

BochenChleb

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  51323
Login: walen
Nick oskarżonego: stulej
Powód skargi: nie chce zaplacic za wodowanie
Data zdarzenia: 20.08.2023
Dowody: nizej
Opis sytuacji: oswiadczam iz czlonek z organizacji wjechal moim motorkiem do wody i nie zaplacil mi kasy za parknig policyjny porosze dac mu bana bo nie pozwole na takie hamstwo 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nizej
image.png.f371cedc7f55be2fc022dbf7d20e243a.png o tutaj macie kwote nie zaplacic do konca prosze mu dac ban 😠

dobra wez typie o co ci chodzi dalem tyle ile mialem gosciu to dla mnie duzo serio wez sie ogar typie serio naprawde kurcze no naprawde wiesz ile to dla mnei znaczy naprawde wez jusz odpusc dobra gosciu naprawde nie mam czasu ostatnio grac i wgl serio duzo te pieniadze dla mnie znaczyly caly moj dorobek zycia to byl praktycznie serio teraz nie wiem co ze soba zrobie mam juz dosc ☹️

nie obchodzi mnie parking poliyjny kosztowal mnie 500 dolarow pieniadze ktore sa dla mnie bardzo wazne kazdy grosz sie liczy w zyciu trzeba liczyc sie ze swoimi konsewknecjami powinienes pomyslec zanim zrobiles taki ruch ludzie powiini na serwerze byc uczciwi i rzetelni odwazni i zdrowi zamiast podejmowac takiego ryzyka mogles wybrac inna droge zabawy masz do wyboru dodo lub rower publiczny nie brac na barki taka odpowiedzialnosc nie moge pozwolic zeby tez ludzie tacy jak ty manipulowali mna i pomiatali trzeba byc twardym i nieustepliwym a nie bede ustepowal czegos takiego wiec prosze zwrocic mi cale pieniadze za parking policyjny albo beda konswekncje niewyobrazalne musisz nuaczyc sie pokory oraz wiedziec ze zycie innych tez ma swoje problemy i nie tylko ty borykasz sie z tymi problemami kazdy czlowiek ma wlasne problemy swoje smutki i szczesliwe momenty ale zeby to wszystko odczuwac to droga kazdego czlowieka napedza pieniadz i zeby isc do przodu to trzeba zarabiac na wlasne zycie dlatego prosze mi oddac pieniadze

ten motor mial zbyt P O T Ę Ż N Ą moc nie bylem w stanie go opanowac przez co stracilem kontrole nad nim i wlecialem do wody gosciu serio tak mocarnym pojazdem nigdy chyba nie mialem okazji jechac. mam teraz duzo roboty na glowie nie mam czasu odrobic tego i wogule psychiki jestem teraz chory bardzo choruje na chorobe nie powiem jaka bo sie wstydze i to nie ma znaczenia nie moge po prostu ledwo na premium mnie bylo stac i tak nie mam czasu siedziec tej godziny bo musze co chwile wyjsc i cos robic by dostac pieniadze z premium mam tez wlasna rodzine, męża i dwuch synow z nimi tez ciezko choruja sa chorzy bardzo jak ja i nikt nie moze za bardzo pograc i zarobic na zycie tez nie moge zarobic zyje u mamy razem w jednym pokoju nie mam prywatnosci i wylacza mi komputer z pradu jak siedze na komputerze dluzej niz 30 minut wiec wiesz jak jest nie mam jak zarobic za bardzo jeszcze komputer stary jak jade autem to ledwo mi sie cokolwiek wczytuje to jedyna forma transportu ktora najmniej wplywa na moj komputer to pieszo albo rower no to jak ja mam cos zarobic jak do wszystkiego trzeba praktycznie autem jezdzic gosciu a zanim na magazyn dojde z buta to te 30 minut minie i juz konczyc musze no wes odpusc prosze cie 

ta a pieniadze ktore przelewales kazdej kobiecie ktora napotkales na serwerze i wysylanie jej pieniedzy zeby zwrocic na siebie uwage???  prosze sprawdzic jegp przelewy admini stulej wysylal im pieniadze rozdawanie majatku nielegalne dzielenie sie majatkiem z nia wszystko mamy w logach nie ukryjesz sie masz przesrane na serwerze udaje krypto geja zeby gadac z kobietami a potajemnie kabluje na swoich ziomkow jezeli cos nielegalnego dzieje sie na serwerze PROJECTRPG  prowadzi romans z jednym z administratorow i stara sie o benefity nie potrafie wyrazic swoich emocji przez twoj klamstwa to jak starasz sie manipulowac uczuciami zeby staneli po twojej stronie sa bardzo oczywiste kazdy myslacy czlowiek potrafi odroznic prawde od klamstwa dlatego latwo zobaczyc ze wspierasz PiS ludzie twojego pokroju to antyszczepionkowcy anarchisci i homofoby mizogini przez ludzi takich jak ty polska idzie na dno demokracja powinna byc zakazana przez ciebie i twoich pobratymcow 

wysylalem pieniadze jak mialem czas na gre teraz nie mam czasu bo mam rodzine juz wtedy nie mialem meza i dzieci kturzy choruja i ja tez ciezko choruje ledwo laczymy koneic z koncem a tak wgl to te pieniadze co wysylalem duze nie byly bo najwiecej co dalem to 700 dolarow okolo a nie jak ty jestes scigany przez skarbowke za oszustwa podatkowe gadasz potem jakies ze bezdomny ci samochody daje wgl typie ty zdrowy jestes kretaczu kazdy cie zna i twoje oszustwa daj mi spokoj i mojej rodzinie bo to ciebie spotkaja konsekwencje a nie mnie za takie oskarzenia i przesladowanie ja i moja mama chodzimy razem na wybory razem z moim mezem i zawsze glosujemy na pis bo oni dobrze chca dla mnie mojej mamy i moich dzieci i co cie to obchodzi wgl co to za temat typku bo sprawa jest hajs na serwerze projektrpg a nie to na jaka partie glosuje manipulatorze przed chwila syn mi sie obudzil i ze smutkiem w oczach pytał czemu tata placze i co ja mam poweidziec ze przesladowce jakeigos z internetu co mi grozi skargami na forum to mu powiedzialem ze cos smutnego obejrzalem na tiktoku na moim iphonie 14 pro max 1tb zobacz do jakiego stanu doprowadzasz mnie i moja rodzine bo naprawde mam juz dosyc leczylem sie psychiaterycznie i dopeiro leki odstawilem i zaraz znow je zaczne brac przez ciebie i to co ze mna robisz typku daj mi juz spokoj bo spac nie moge przez ciebie a chcialbym juz zasnac razem z moja mama i mezem i dziecmi 

nie obchodzi mnie sytuacja twoja zyciowa i to jakie partie wybierasz chcialem pokazac tylko jak gracze porjectrpg powinni patrzyc na danom sytuacje ciezko pracowalem w zyciu na te pieniadze z ktorch ty mnie okradles ale wyglada sytuacja ze nie okazujesz srkuchy wobec mojej osoby ban tutaj to nie jedyny sposob zeby cie ukarac tutaj wchodzi sie na wiezienie ide z toba do sadu a wiec INFORMUJE O SKARDZE DO SADU!!! 
z twoim stanem materialnym zabiore ci dzieci i mame i zone i zajme sie nimi zeby wyszli na ludzi nastepnie naucze je czytac pisac liczyc i naucze ekonomii gospodarki na tym pieknym serwerze ktorym jest projectrpg zeby mogly kontynuowac moja filozofie i zeby nie popelnialy bledow twoich i mogly szerzyc to co jest wazne i stana sie priorytetem tego serwera takim jak WhiteTiger osoba ktora jest godna podziwu osoba ktora jest niczym Donald Trump projecta nastepnie zmienie w urzedzie ich nazwisko i imiona nastepnie odwiedze cie w wiezieniu i wtedy jak okazesz mi skruche to wybacze twoje grzechy i wtedy sprawie zebys przeprosil na oczach wszystkich dumnych graczy projectrpg za twoje czyny haniebne 

jakiego sadu nie mam pieniedzy na prawnika i wogole to dla mnie juz od razu przegrana sprawa jestes okrutny jestes katem jestes zbrodniarzem zobacz co ty chcesz zrobic z niewinnymi ludzmi dalem tyle ile moglem duzo nie brakowalo do pelnej kwoty wiec o co ci chodzi zamiast do sadu mozemy to rozwiazac inaczej nwm w naturze cos ci moge dac... mojemu mezowi to nie przeszkadza jestesmy w zwiazku otwartym i zrobie wszystko dla dobra mojego i mojej rodziny takze prosze cie rozwiazmy to jakos inaczej bo nie moge naprawde grac za bardzo nie mam kiedy zarobic jesli bede probowal zarobic to strace przez to wszystko i prace i rodzine mamy kuratora bo mam problemy z agresja przez co sie leczylem na samo moje leczenie psychiatryczne poszlo kilka tysiecy PRAWDZIWYCH pieniedzy a ty sie klocisz o jakies w grze moja rodzina mnie kocha a ja moja rodzine nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie prosze nie rob juz mi tego bo nie mam sily ciagle placze a moje dzieci na to patrza i nie wiedza o co chodzi stresuja sie i musze je uspokajac prosze przestan zrobie wszystko byle by nie stracic pracy i rodziny 

stracic to juz straciles od samego poczatku powinines myslec nad przyszloscia tworzac te rodzine z twoimi problemami dlatego wlasnie mysle przyszlosci twoich dzieci nie zasluguja na twoj stan materialny trzeba w zyciu byc twardym a taka osoba jestem dlatego twoj maz jest po mojej stronie a przyszlosc dzieci jest dla mnie priorytetem poniewaz to nastepne pokolenia dzieci sa wazne to one sa budowa tego kraju to one sa przyszloscia naszego narodu musimy dbac o to kim beda w przyszlosci niewazne czy sa czarne czy normalne kazde dziecko powinno miec stabilne zycie i miejsce na rozwoj nie moge pogodzic sie z faktem w jakiej sytuacji sie znajdujesz dlatego dla dobra ogolu tak chce postapic a w niedaloekiej przyszlosci bede apelowal na stanowiska supporta projectpg i wchodzil na wieksze stanowska zeby zmienic te niesprawiedliwosc wobec ubogich prawda ludzie? to wy jestescie wazni to wy myslicie za siebie wybierajcie ludzi ktorzy wspieraja wasze zdanie gdzie demokracja a nie korupcja zarzadu niszczy wszystko musze byc silny zeby moje plany urzeczywistnic a do tego potrzebuje waszej sily ludzie to wy jestescie sila to wy dajecie nadzieje na lepsza przyszlosc LEPSZY CZAS DLA PROJECTRPG niech nasza sila zwalczy wszystkie uniedogodnienia stanmy sie najlepszym spoleczenstwem MTA zwalczymy kazdego kto stanie na naszej drodze bedziemy walczyc bedzie isc w gore a stulej nie przeszkodzi nam w tym skonczymy jego rzadze terroru i jego oszustw nie bedzie nam rozkazywal oklamywal nas nigdy wiecej zrobimy co w naszej mocy zeby to rozwalic ale nie zapomnimy o nim o nie nie to wlasnie historia zdarzenia z przeszlosci buduja nas przeszlosc kszaltuje nas uczymy sie na wlasnych bledach ale tez musimy uczyc sie na bledach innych i wlasnie historia to jest to co powinnismy uczyc sie zeby nie powtorzyc bledow
to bedzie narazie wszystko z mojej strony panie stulej musze isc teraz uzupelnic wniosek o wspieranie dzieci z problemami aiishaimera

te problemy zaczely sie chwile przed tym wypadkiem motorowym przed tym wszystko bylo dobrze w moim kraju czas leci inaczej i u was minuta to u mnie kilka dni i co ty gadasz typie chyba pomyslales ze jestes jakims main characterem z anime idz sie poloz do spania czy cos i se rano zarob na ten parking policyjny jak nie masz zamiaru sie dogadac ze mna ja wiecej pieniedzy nie mam i watpie ze bede miec w najblizszej przyszlosci bo nie mam na to czasu mam sprawy wazniejsze niz twoje pieniadze chce dojsc do ugody nawet w swiecie realnym to ty wyglaszasz jakas mowe do spania malolat a nie swirujesz pawiana typku wiec albo sie dogadamy albo nwm pozycz od kogos i ci oddam za kilka miesiecy czy cos juz moj maz modem chce z pradu odlaczac bym poszedl spac w koncu daj ty mi spokoj rano ci odpowiem zegnam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.