Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Przemo*

Kayoko

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kayoko
Nick oskarżonego: Przemo*

Powód skargi: Faworyzacja gracza, nie ukaranie go, bezpodstawny mute
Data zdarzenia: 4.01.2021 godz. ok. 12;35
Dowody: SSy, logi
Opis sytuacji: Gracz o pseudonimie zleww, napisal mozesz mi possac, jak odpisalem mu bana masz bana masz, po jakichs 5 minutach otrzymalem muta z powodem cbk a tamten gracz nie dostał kary. Jak pytałem się w raportach supportera za co otrzymałem karę, on je rejectował i nie potrafił mi odpowiedzieć, jedynym jego powodem było cbk - całkowity brak kultury, jednak nie potrafił mi napisać co napisałem źle.image.thumb.png.90df42070e3d0340a59e13fc78c8ab00.png

console.logimage.thumb.png.a8c52067c4a3c1b2e9d42f02c535c1f4.png

Dobrze, że udostępniłeś swoją konsole, teraz Ci ładnie wkleje co napisałeś źle i udowodnię Ci, że mute nie jest bezdpostawny

Cytat

[2021-01-04 12:18:00] [Output] : (108) Kayoko: co sie wpychasz
[2021-01-04 12:18:00] [Output] : (108) Kayoko: kurwa
[2021-01-04 12:19:24] [Output] : (108) Kayoko: pierdol sie pedale
[2021-01-04 12:20:58] [Output] : G> Kayoko: mi tez daj
[2021-01-04 12:21:21] [Output] : G> Kayoko: konfident
[2021-01-04 12:21:23] [Output] : G> Kayoko: j60

Co do gracza zleww wziąłem na niego raporta i spoglądając na logi czatu lokalnego nic takiego nie pisał, a dostępu do czatu globalnego nie mam włączonego cały czas, ponieważ wcale bym sie nie połapał. Później napisałeś kolejnego rapsa i już go nie brałem, więc nie rozumiem dlaczego zarzucacie mi obydwoje faworke XD. 

A ty KptKami dostałeś punkty za złamanie paragrafu 4 regulaminu działu apelacje od kar: W apelacji może wypowiadać się jedynie osoba apelująca oraz administrator rozpatrujący wniosek. Dodatkowo zostajesz również ukarany za ten post, ponieważ kolejny raz złamałeś regulamin, tym razem działu skargi na administrację, a mianowicie paragraf 3: W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administracja RCON.

Mam nadzieję, że wystarczająco wyjaśniłem powód nadania na Ciebie kary w postaci wyciszenia na jeden dzień.

Tłumaczę Ci po raz ostatni i albo to zrozumiesz, albo to już twój problem. Przyjąłem na gracza zleww jednego raporta, aby go ukarać muszę mieć potwierdzenie w logach, a nie w tym co ktoś wyśle - po prostu może być coś podrobione i ukarzę gracza niesłusznie. Sprawdziłem w logach i nic na czacie LOKALNYM ani w wiadomościach prywatnych nie było. Jeśli pisał to gdzieś indziej to przykro mi, ale nie mam do tego dostępu, bo jak wcześniej pisałem, nie mam włączonego zawsze czatu globalnego. Kolejne raporty były przyjmowane, ale nie przeze mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.