Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na DeeQ

ZYBEQ

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 38148
Login: ZYBEQ
Nick oskarżonego: DeeQ
Powód skargi: Wylicytowanie pojazdu i nie dokonanie transakcji
Data zdarzenia: 17.08.2023
Dowody:   

1.thumb.jpg.735982986875272565800e9cd66cbc59.jpg
Opis sytuacji: Gracz wylicytował pojazd po czym gdy napisałem do niego o dokonanie transakcji napisał mi że nie ma już pieniędzy ponieważ kupił coś innego
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 2.thumb.jpg.cef8c8791d15bc19745acd1c40b83e7c.jpg

1 godzinę temu, DeeQ napisał:

no za póżno napisałeś niestety 

juz lepsza offka sie znalażła

Nie zmienia to faktu, że świadomie wziąłeś udział w licytacji i w dalszym ciągu jesteś zaobowiązany do dokonania transakcji z graczem.

@ZYBEQ - Proszę abyś na czas rozwiązania skargi zachował owy pojazd.

Dobrze Ale i tak to była moja jakby pierwsza w takich rzeczach  w licytacjach, a ze znalazłem lepsza ofertę wziałem poprostu ta co mi bardziej opłacała a myslałem ze kto podbije moja oferte niestety  tak sie nie stało i nic nie mogę poradzić   Niech gracz Wystawi dalej na sprzedaż i szykuje nastepnego kupujacęgo Dziękuję.

Polecam przeczytanie regualminu licytacji pojazdów gdzie pisze wyraźnie, że gracz który bierze udział w licytacji jest zobowiązany do posiadania odpowiedniej ilości gotówki na swoim koncie oraz jest zobowiązany do dokonania transakcji po wygraniu licytacji w 24h. Jest możliwość wycofania się z licytacji tylko po 30 minutach od zaproponowania oferty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.